آرمان- کنترل دیابت
اسفناج دارای آنتیاکسیدانهایی بهنام آلفالیپوئیک اسید است که ثابت شده، میتواند گلوکز خون را کاهش داده، حساسیت به انسولین را افزایش داده و مانع استرس اکسیداتیو ناشی از تغییرات در بیماران دیابتی بشود.
پیشگیری از سرطان
اسفناج و سایر سبزیجات سبز حاوی کلروفیل هستند که معلوم شده در مهار تاثیرات سرطانزایی آمینهای هتروسیکلیک که با گریلکردن غذا در دمای بسیار بالا تولید میشوند، موثر است.
پیشگیری از آسم
ریسک ابتلا به آسم در افرادی که مقدار زیادی از یک سری مواد مغذی را مصرف میکنند، بسیار کمتر است. یکی از این مواد مغذی، بتاکاروتن است که اسفناج یک منبع عالی از این ماده مغذی است. زردآلو، بروکلی، طالبی، کدوحلوایی و هویج نیز سرشار از بتاکاروتن هستند.
فوایدی که مصرف اسفناج برای سلامتی دارد شامل بهبود کنترل گلوکزخون در مبتلایان به دیابت، کاهش ریسک سرطان، کاهش فشارخون، بهبود سلامت استخوانها، کاهش ریسک ابتلا به آسم و... میشود.اسفناج را بهراحتی میتوانید در هر رژیم غذایی بگنجانید، هم ارزانقیمت است و هم بهراحتی آماده خوردن میشود.
یک سبزی همهفنحریف
اسفناج یک سبزی همهفنحریف است که میتوانید آن را خام یا پخته میل کنید. اسفناج بهصورت تازه، منجمد یا کنسروی در دسترس است. چند توصیه برایتان داریم تا اسفناج بیشتری در تغذیه روزانه خود بگنجانید.اسفناج و سایر سبزیجات سبز حاوی کلروفیل هستند که معلوم شده در مهار تاثیرات سرطانزایی آمینهای هتروسیکلیک که با گریلکردن غذا در دمای بسیار بالا تولید میشوند، موثر است. اسفناج را به پاستا، سوپ و انواع آبگوشتها اضافه کنید.اسفناج را در مقدار بسیار کمی روغن زیتون بکر با حرارت ملایم تفت بدهید و با فلفل سیاه و پنیر مزهدار کرده و میل کنید.اسفناج را به ساندویچ واملت خود اضافه کنید.