شناسهٔ خبر: 22970362 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نامه‌نیوز قدیمی | لینک خبر

گسترش روابط اقتصادی و سیاسی ایران و لیتوانی

سفیر آکرودیته لیتوانی در تهران با معرفی محسن کریمی طبسی به عنوان کنسول افتخاری این کشور در ایران از تلاش های ایران در گسترش همکاری های دو جانبه تقدیر کرد و گفت با معرفی کنسول افتخاری در تهران این همکاری ها گسترش می یابد.

صاحب‌خبر -
به گزارش نامه نيوز، اودریوس بروزگا سه شنبه شب در آیین معرفی کنسول افتخاری لیتوانی در تهران در هتل بزرگ تهران گفت: از طریق گسترش روابط از امکاناتی که به صورت دیپلماتیک از ایران می توانیم دریافت کنیم می توانیم برای توسعه روابط بهره مند شویم.

وی ادامه داد: هر سال بیش از یک بار به ایران می آمدم که از این به بعد کنسول افتخاری در تهران داریم و روابط دو کشور گسترش می یابد.

وی با تاکید بر توسعه توریسم بین دو کشور گفت: ما منتظر هستیم که وزیر خارجه ایران و هیات مربوطه در این زمینه توجه لازم را داشته و به لیتوانی بیایند و گفت و گوهای که در تهران آغاز شده در لیتوانی ادامه یابد.

محسن کریمی طبسی کنسول افتخاری لیتوانی در تهران نیز از برقراری پرواز مستقیم بین ایران و لیتوانی خبر داد.

وی افزود: همچنین امید است بزودی شاهد خواهر خواندگی مشهد و ویلنوس پایتخت لیتوانی باشیم.

وی گفت: ظرفیت های کم شناخته شده و ناشناخته بسیاری بین دو کشور وجود دارد که امید است با افتتاح سفارت لیتوانی در تهران و سفارت ایران در لیتوانی از این ظرفیت ها استفاده و خلا های موجود برطرف شود.

کریمی طبسی گفت: این مهم مگر با همکاری و حمایت بخش های مختلف سیاسی، اقتصادی و تجاری دو طرف محقق نمی شود.