
این تصادف ساعت 17 و 30 دقیقه با انحراف به چپ یک دستگاه تویوتا وانت دو کابین و برخورد با اتوبوس بنز حامل 39 دانش آموز بوقوع پیوست و موجب انتشار اخبار ضد و نقیض از چگونگی تصادف ، تعداد کشته ها و مجروحان در لحظات اولیه حادثه شد.
فرماندار دشت آزادگان در گفت وگو با خبرنگارایرنا تعداد سرنشینان اتوبوس را 39 نفر ، تعداد کشته ها را 4 تن و زخمی های حادثه را هفت نفر اعلام کرد.
عبدالرضا سعیدی نیا ادامه داد: از میان زخمی شدگان که دانش اموزان دختر اعزامی از کرج به مقصد خوزستان بودند حال هفت نفر وخیم گزارش شده که برای درمان به بیمارستان گلستان اهواز اعزام شده اند.
وی افزود: این سانحه در ساعت 17 سه شنبه در کمربندی سوسنگرد و به علت انحراف به چپ اتوبوس و برخورد آن با یک دستگاه تویوتا رخ داده است.
در همین حال رییس پلیس راه کشور در گفت و گویی علت تصادف را انحراف به چپ خودرو تویوتا دوکابین و ورود به مسیر اتوبوس بنز حامل 39 دانش اموز ذکر کرد و گفت که پس از این برخورد اتوبوس از مسیر خارج و با بغل با حاشیه راه برخورد می کند.
سردار محمد حسین حمیدی افزود: این حادثه 4 کشته و 10 مجروح داشت که حال دو نفر وخیم گزارش شده است.
** اسامی کشته های تصادف
مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش خوزستان اسامی چهار سرنشین کشته شده سانحه اتوبوس اردوی دانش آموزی کرج به سوسنگرد را اعلام کرد.
سعید رضوانی نیا در گفت وگو با ایرنا اعلام کرد: زهرا صابری، سکینه بیانی،فائزه دریادار ،فتح الله سامانی پور چهار سرنشین اتوبوس بودند که در این تصادف جان باختند.
وی با بیان اینکه دو تن ازاین افراد دانش آموز ، یک نفر کمک مربی و یک نفر راننده خودرو بوده افزود : نام مجروحان این حادثه نیز پس از بررسی و تعیین هویت دقیق اعلام می شود.
شهرستان دشت آزادگان در غرب استان خوزستان واقع شده است.
7164/6002
خبرنگار: عاطفه جوادی **انتشار :عباسعلی نقی یان