شناسهٔ خبر: 22965434 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

رئیس کل دادگستری استان کرمان:

روزانه حدود ۲۸هزار نفر در سطح استان به دستگاه قضایی مراجعه می‌کنند

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه روزانه حدود ۲۸ هزار نفر در سطح استان به دستگاه قضایی مراجعه می‌کنند، گفت: در قبال هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت استان ۱۰ قاضی در استان کرمان فعالیت می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، یدالله موحد امروز در دیدار اعضای شورای قضائی استان کرمان با حجت‌السلام والمسلمین حسن علیدادی نماینده جدید ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان اظهارداشت: در استان کرمان 30 واحد قضایی که 18 واحد در شهرستانها است فعالیت می‌کنند و در شهرستان کرمان 5 دادگاه عمومی داریم.

وی با اشاره به اینکه 312 نفر قاضی در استان کرمان خدمات قضایی را انجام می‌دهند افزود: در قبال هر 100 هزار نفر جمعیت استان 10 قاضی در استان کرمان فعالیت می‌کنند که دو دوره کارآموزی قضایی که 53 نفر هستند برگزار شده و از این تعداد 49 نفر بومی هستند که با پیوستن آنها بخشی از مشکلات کمبود قاضی در استان حل می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه دو هزار و 45 پرونده در سال به قضات ارجاع می‌شود گفت: در سال 95 تعداد 470 هزار پرونده در استان کرمان مختومه شده است.

وی با اشاره به اینکه 332 شورای حل اختلاف در استان کرمان با دبیری هزار و 600 نفر فعالیت می‌کنند خاطر‌نشان کرد: در سال 95 تعداد 171 هزار پرونده توسط آنها رسیدگی شده و 566 هزار پرونده از ابتدای تاسیس شوراها منتهی به صلح و سازش شده است که در این زمینه رتبه سوم کشوری را داریم.

موحد با بیان اینکه در تمام کمیسیون‌های حل اختلاف مالیاتی نیز قاضی حضور دارد و سالانه حدود 60 هزار پرونده در سازمان‌های شبه قضایی رسیدگی می‌شود گفت: در استان کرمان خدمات گسترده دستگاه قضایی با ارائه می‌شود و توسط قضات و مدیران قضایی مشارکت موثری را در تامین امنیت استان دارند.

وی با اشاره به اینکه در استان کرمان روزانه 580 نفر درخواست گواهی عدم سوءپیشینه دارند خاطر‌نشان کرد: روزانه حدود 28 هزار نفر در سطح استان به دستگاه قضایی مراجعه کرده و خدمات مختلفی دریافت می‌کنند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه دادگستری استان همفکری و همراهی با سایر دستگاه‌های اجرایی استان را دارد افزود: در حوزه امنیت، کرمان از نظر شاخص‌های امنیتی 53 درصد ارتقا پیدا کرده و مثل گذشته گروه‌های مخل و سازمان‌یافته امنیت جامعه نداریم.

وی با اشاره به اینکه نرخ جرائم و آسیب‌های اجتماعی رو به‌افزایش بوده و برای کاهش و کنترل آن مدیریت جهادی لازم است تا همه ظرفیت‌ها را به‌کار گیرد افزود: یکی از ظرفیت‌ها فعالیت‌های فرهنگی است که معطوف به کاهش جرم و کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

موحد بیان کرد: آستانه تحمل مردم باید افزایش پیدا کند و این مهم نیازمند فرهنگ‌سازی است و بسیاری از جرائم به‌دلیل عدم کنترل خشم به‌وقوع پیوسته است.

انتهای پیام/