شناسهٔ خبر: 22964284 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ابنا | لینک خبر

گروهی از سالمندان استان خوزستان به حرم مطهر رضوی مشرف شدند

در ایام ماه ربیع الاول، 24 نفر از معلولان و سالمندان استان خوزستان در قالب طرح معین الضعفا(ع) به حرم مطهر امام علی بن موسی الرضا(ع) مشرف شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ در ایام ماه ربیع الاول، 24 نفر از معلولان و سالمندان استان خوزستان در قالب طرح معین الضعفا(ع) به حرم مطهر امام علی بن موسی الرضا(ع) مشرف شدند.

این گروه که باهمکاری نمایندگی آستان قدس رضوی در استان خوزستان شرایط سفر آنها به مشهدالرضا(ع) فراهم شده است، به مدت 4 روز میهمان حضرت رضا(ع) شدند.

«چابک سفر» مسئول کاروان مرکز سالمندان آل یاسین ابراز کرد: این گروه از زائران با حضور در حرم مطهر امام مهربانی‌ها علاوه بر توفیق زیارت از ویژه برنامه های همچون زیارت امین الله، سخنرانی، مداحی و... بهره‌مند شدند.

وی ضمن تقدیر از آستان قدس رضوی به جهت اعزام و ارائه خدمات به محرومان و به ویژه اقشار معلول و ناتوان، تصریح کرد: زائران معلول به دلیل مشکلات جسمی و حرکتی با مشکلات زیادی مواجه هستند خوشبختانه آستان مقدس رضوی شرایط مناسبی را برای اعزام این اقشار به پابوسی حرم مطهر امام رضا(ع) فراهم کرده که در خور تقدیر ستایش است.

«چابک سفر» با اشاره به اینکه تمامی تغذیه این گروه را معاونت امداد مستضعفان آستان قدس رضوی برعهده دارد، عنوان کرد: این اقدام موجب خوشحالی وصف‌ناپذیر زائران سالمند شده است.

وی برپایی کاروان‌های زیارتی ویژه گروه‌های معلول و ناتوان را موجب تقویت روحیه این بیماران دانست.

.......................
پایان پیام/ ۳۱۳