به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید مرتضی حسنی حلم پیش از ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به اهمیت فعالیت در عرصه فضای مجازی اظهار داشت: به فرموده مقام معظم رهبری "ذکر مستحبی بعد از نماز، فعالیت جهادی در فضای مجازی است".
وی بابیان اینکه این بیان مقام معظم رهبری اهمیت فعالیت در این عرصه را میرساند افزود: ما باید بتوانیم از این فرصت کمنظیر استفاده کرده و محتوای فرهنگی مناسبی را در قالبهای متنوع و جذاب بر اساس ذائقه مخاطبان خود در سریعترین زمان ممکن تهیهکرده و به آن ها انتقال دهیم.
مدیر ستاد اقامه نماز همدان ابراز کرد: در راستای اجرای 26 اجلاس سراسری نماز در هرمزگان که 30 آذرماه برگزار میشود، استان همدان جشنواره نماز و فضای مجازی را در دستور کار قرار داده و همزمان با اعلام فراخوان اجلاس سراسری نماز، تبلیغات این جشنواره نیز انجام شد.
وی گفت: با پایان مهلت ارسال درمجموع241 اثر به دبیرخانه جشنواره و اجلاس استان همدان ارسالشده است که از این تعداد 185 اثر مورد داوری قرار گرفت و 66 اثر نیز به دلیل اینکه در قالبهای تعریفشده قرار نمیگرفتند از چرخه داروی کنار گذاشته شدند.
حسنی حلم عنوان کرد: درمجموع 13 اثر در بخشهای فیلم کوتاه، گرافیک، عکس، تولیدات شبکههای اجتماعی و وبلاگ نویسی انتخاب شدند که روز پنجشنبه 23 آذر مراسم تقدیر و تجلیل از آن ها برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه به دبیرخانه اجلاس سراسری نماز در هرمزگان نیز 200 اثر از استان همدان ارسالشده است بیان کرد: تا جایی که ما اطلاع پیداکردهایم برخی از این آثار حائز رتبه شدهاند.
مدیر ستاد اقامه نماز همدان با تأکید بر اینکه ما تنها استانی هستیم که دو سال است اجلاسها را در تمامی شهرستانهای خود اجرا میکنیم اظهار داشت: امسال علاوه بر سخنرانان استانی، حاجی میرزایی دبیر هیئت دولت و عضو هیئتامنای ستاد اقامه نماز کشور نیز در این مراسم سخنرانی میکنند.
وی درباره برنامه تقدیر از دستگاههای دولتی نمونه در امر نماز ابراز کرد: پس از پیام مقام معظم رهبری به اجلاس سیزدهم ، در عمل به پیام و درخواست ایشان مبنی بر معرفی دستگاههای نمونه در امر نماز، هرساله برنامه ارزیابی عملکرد دستگاههای دولتی را انجام میدهیم که امسال نیز مراسم تقدیر از دستگاههای مربوطه استانی در جشنواره نماز و فضای مجازی برگزار میشود.
حسنی حلم با تشریح روند مراحل ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی استان در امر نماز افزود: این هیئت استانی از سه ماه پیش کار بررسی مستندات ارسالی و ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی را آغاز کرد که مطابق آن امسال از 9دستگاه برتر و 20 دستگاه اجرایی که امتیاز قابل قبولی را کسب کردهاند، تجلیل میشود.
وی درباره وضعیت اقامه نماز در مدارس نیز گفت: اگرچه وضعیت استان نسبت به سالهای گذشته بهتر شده است اما همچنان با مشکلاتی مانند کمبود امام جماعت، کم بودن هزینه ایاب و ذهاب روحانیون برای تردد به مدارس و اقامه نماز، وجود طلاب خوشفکری که جوانان را بشناسند و بتوانند پاسخگوی سوالات آن ها باشند و بسیاری مشکلات دیگر روبهرو هستیم.
مدیر ستاد اقامه نماز همدان تصریح کرد: علاوه بر موارد ذکرشده ما با مشکل کمبود الگوی مناسب برای جوانان در جامعه و کماهمیتی والدین نسبت به آموزش دستورات عملی دین به کودکان و نوجوانان نیز روبهرو هستیم.
وی افزود: متأسفانه پدران و مادران دانش آموزان ما نسبت به آموزش آموزههای عملی دین کم توجه بوده و اینقدر که به فکر کنکور و نمرات درسی فرزندانشان هستند به فکر آموزش مسائل دینی به آن ها نیستند.
حسنی حلم تأکید کرد: والدین اگرچه نسبت به امر آموزش مسائل دینی نسبت به گذشته دغدغه کمتری دارند اما باید بدانند هرچه باورهای دینی در جامعه و افراد تقویت شود فرزندان کمتر دچار آسیبهای اجتماعی و اخلاقی میشوند.
انتهای پیام/
∎