شناسهٔ خبر: 22959722 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

غرقی در دانشگاه فردوسی مشهد:

سالانه ۷۵ میلیون دلار هزینه برای براندازی نظام ایران در آمریکا تصویب می‌شود

خبرنگار سابق صداو سیما در آمریکا گفت: سالانه 75 میلیون دلار هزینه برای براندازی نظام ایران در آمریکا تصویب می‌شود، آنان که در داخل تمایل به مذاکره با آمریکا دارند یا آمریکا را نمی‌شناسند یا می‌خواهند خیانت کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، مرتضی غرقی در برنامه «آمریکا بدون روتوش3» که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در دانشکده ادبیات این دانشگاه برگزار شد، با بیان این‌که از آمریکا فقط لایه های سطحی آن را می‌بینیم، به این خاطر که در این زمینه مطالعه نداشته ایم و رسانه‌های نیز اطلاعات سطحی به ما در این موضوع داده اند، گفت: این کشور لایه های دیگری نیز دارد که آنها را هنوز نشاخته‌ایم.

خبرنگار سابق صداو سیما در آمریکا افزود: تنها در ایران مقام معظم رهبری و امام خمینی(ره) هستند که آمریکا را خوب شناخته اند و دست او در دنیا را خوانده اند.

وی بیان کرد: امام خمینی(ره) چون آمریکا را شناخته بود، او را« شیطان بزرگ» خطاب کردند، آمریکا تمام ویژگی‌های شیطان را دارد.

غرقی در ادامه سخنان خود آمریکا را کشوری فاسد و متجاوز دانست که در نهادهای مالی و سیاسی دنیا نفوذ دارد و متذکر شد: آمریکا در دهه آخر قرن بیستم 100 کوتاد در کشورهای مختلف انجام داده که یکی از آنها کودتای 28 مرداد سال 32 علیه دولت مصدق است.

خبرنگار سابق صداو سیما در آمریکا خاطرنشان کرد: آمریکا کشوری غیر قابل اعتماد است، فلسفه نگاه آمریکا لیبرالیسم است که باید بررسی شود آیا عمل کننده به همین فلسفه خود نیز هستند؟

وی با یادآوری این موضوع که آمریکا به کشورهای مختلف از جمله عراق، افغانستان و لیبی حمله کرد، گفت: لیبی کشوری استراتژیک است و آمریکا با حمله خود، آنجا را تحت تسلط خود درآورد.

لیبی کشور تمام عیار تروریستی شده است

غرقی افزود: آمریکایی‌ها در لیبی پایگاه شنود مسقر کردند و بخش عظمی از داعش در آنجا آموزش داده می‌شوند، در واقعه این کشور تبدیل به پایگاه تمام عیار تروریستی شده است.

خبرنگار سابق صداو سیما در آمریکا بیان کرد: آمریکا در داخل خود نیز سرکوب هایی داشته است از جمله در آتش سوزاندن 86 نفر از داودیان، که این کار در زمان ریاست جمهوری کلینتون اتفاق افتاد.

وی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها 150 زندانی افغانستانی را با کامیون حمل گوشت از زندانی به زندانی دیگر انتقال دادند که این باعث تنگ نفس در آنان و در نتیجه کشته شدنشان شد.

وی بیان کرد: بگرام افغانستان و گوانتانامو از دیگر پرونده‌های سیاه حقوق بشری آمریکا است. به گفته آمریکایی‌ها زندانیان گوانتانامو به دلیل شکنجه‌های سخت دست به خودکشی می‌زنند و هم اکنون از 750 زندانی گوانتانامو 250 نفر باقی مانده‌اند.

خبرنگار سابق صدا و سیما در آمریکا خاطرنشان کرد: آمریکا رئیس شورای حقوق بشر بود اما به دلیل جنایت‌های زیاد طرفدارانش خجالت می‌کشیدند که به او برای ریاست مجدد شورای حقوق بشر رای بدهند و خود این کشور نیز نامزد برای کسب این سمت نشد.

غرقی در ادامه به دلیل دشمنی ایران و آمریکا اشاره و تصریح کرد: ایران و آمریکا دو کشور نیستند بلکه دو ایدئولوژی هستند که یکی ظلم ستیز و دیگری طرفدار ظلم است، به همین خاطر ایران و آمریکا با هم کنار نمی‌آیند در غیر این صورت باید بدانیم که یکی از آنها از اصول و ایدولوژی خود دست برداشته است.

وی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها به خاطر این که نمی‌خواهند بالانس منطقه به هم بخورد از رشد ایران جلوگیری می‌کنند چنانچه ما پیشرفت کنیم قدرت یگانه منطقه می‌شویم و وزن اسرائیل پایین می‌آید.

خبرنگار سابق صداو سیما در آمریکا گفت: آمریکایی‌ها از اسرائیل اطلاعات می‌گیرند و جالب است بدانید که خیلی از مسیرهایی که صهونیسم آمریکا را هدایت کرده به نفع این کشور نبوده است مانند حمله به افغانستان.

غرقی افزود: اسرائیل در کنگره آمریکا لابی دارد و از این طریق سیاست خارجه خود را که به نفع اسرائیل باشد را به کنگره تحمیل و کنگره آن را به رئیس جمهور تحمیل می‌کند.

وی با بیان اینکه علی رغم اقدامات آمریکا، ایران در زمینه سلول‌های بنیادی و پزشکی رشد داشته است، خاطرنشان کرد: ایران در عرصه منطقه و بین المللی اعتباری به دست آورده که هیچ کشوری در دنیا ندارد.

خبرنگار سابق صداو سیما در آمریکا اقدامات سپاه قدس در برابر داعش را خوب ارزیابی کرد و افزود: هیچ کس به جز ایران از پس داعش بر نمی‌آمد این تروریست‌ها عراق را نابود می‌کردند و این سپاه قدس بود که به عراق کمک کرد و اتفاقاتی که در این خصوص افتاد به خاطر روشنگری‌های انقلاب اسلامی بود.

وی تاکید کرد: ایران جایگاه خوبی بین ملت‌های دنیا دارد و دولت‌های غربی نگران تفکر انقلاب اسلامی هستند. به همین خاطر در سازمان ملل بیشترین فشار را روی خبرنگار ایرانی می‌آورند که در کنفرانس‌های بین المللی‌های حضور نداشته باشد و ما در محدوده 25 مایلی محاصره کرده‌اند. حتی نمی‌توانیم به کشور خود باز گردیم در این صورت باید دوباره به دنبال گرفتن ویزا باشیم که این یک پروسه طولانی را می‌طلبد.

غرقی متذکر شد: سالانه 75 میلیون دلار هزینه برای براندازی نظام ایران در آمریکا تصویب می‌شود با این وجود برخی در ایران هنوز آمریکا را نشناخته‌اند.

وی افزود: آنان که در داخل تمایل به مذاکره با آمریکا دارند یا آمریکا را نمی‌شناسند یا می‌خواهند خیانت کنند.

خبرنگار سابق صداو سیما در آمریکا در خصوص رفتارهای مقامات آمریکایی با خبرنگاران کشورهای مختلف گفت: آنان به رسانه‌های خارجی پاسخ نمی‌دهند و آنان را تحقیر می‌کنند در صورتی که هیچ کشوری این را دوست ندارد.

خبرنگار سابق صداو سیما در آمریکا با تاکید بر اینکه آمریکا قابل اعتماد نیست، خاطرنشان کرد: کرده شمالی به این خاطر مقابل آمریکا ایستاده چون در مذاکراتش با این کشور به نتیجه نرسیده است.

وی تصریح کرد: آمریکا در سرکوبی طالبان از ما کمک خواست اما بعد از این که کارش تمام شد ایران را محور شرارات خواند.

ترامپ پدیده جدید و چهره واقعی آمریکا است/ 3 لابی ضد ایران در کنگره آمریکا

غرقی به عملکرد ترامپ و انتخاب او در آمریکا اشاره کرد و افزود: ترامپ پدیده جدید و چهره واقعی آمریکا است، رئیس جمهورهای سابق این کشور چهره بزک کرده بودند.

خبرنگار سابق صداو سیما در آمریکا تصریح کرد: مردم آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری مجبورند بین بد و بدتر یکی را انتخاب کنند و تنها حدود 40 درصد در این انتخابات مشارکت می‌کنند آن هم کسانی هستند که به صورت سنتی با دموکرات‌ها و جمهوری خواه‌ها موافق هستند.

غرقی گفت: مردم آمریکا نیز با سیاست‌های دولت خودشان موافق نیستند و آمریکا حقوق بشر را در قالب‌هایی که به نفع خودش است تعریف کرده است.

وی با بیان اینکه سیستم انتخاباتی آمریکا پیچیده است، بیان کرد: اسرائیل در آمریکا نفوذ و آنجا را تحت کنترل دارد و در کنگره آمریکا لابی‌ای مختلفی وجود دارد از جمله لابی عرب، اسلحه و اسرائیل که این سه لابی به شدت در مورد ایران کار می‌کنند.