به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا نشست خبری بیست و ششمین اجلاسیه سراسری نماز امروز با حضور محمد مظفر، قائم مقام ستاد اقامه نماز و معاونین و مدیران آن ستاد در خبرگزاری تسنیم در حال برگزاری است.
امسال بیست و ششمین اجلاسیه سراسری نماز با عنوان «نماز و فضای مجازی» در سیام آذرماه در استان هرمزگان و با پیام مقام معظم رهبری آغاز به کار خواهد کرد. علت انتخاب عنوان این دوره از اجلاسیه، چالشهای عصر حاضر در فضای مجازی است. از سوی دیگر در نشستهای تخصصی نماز که برگزار میشد، یکی از دغدغههای مهم خانوادهها، موضوع آسیبهای فضای مجازی و تهدیدات آن نسبت به فرزندانشان و نیز شیوههای دعوت به نماز بود.
وی با بیان اینکه از یک سال گذشته با این هدف که بتوانیم از فرصت فضای مجازی در راستای ترویج نماز استفاده کنیم، برنامهریزیهایی صورت دادیم تا جایی که عنوان اصلی اجلاسیه سراسری نماز را «نماز و فضای مجازی» قرار دادیم، افزود: اعتقاد ما این است که یکی از بهترین فضاهای تبلیغی و ترویجی و حتی آموزشی، فضای مجازی است که محدود به زمان و جغرافیا نیست و با کمترین هزینه میتوان به بیشترین دستاوردها دست یافت. همچنین مزیت دیگر فضای مجازی مخاطبان آن است که عمدتاً از قشر نوجوانان و جوانان هستند.
مظفر افزود: در این راستا با فعالان، اندیشمندان، نهادها، شرکتها، مؤسسات و ... وارد مذاکره شدیم و آنها را درگیر این امر خیر کردیم. پس از آن برای دستیابی به تولید محتوا فراخوانی را با عنوان «نماز و فضای مجازی» منتشر کردیم.
وی با اشاره به آثار رسیده در زمینه «نماز و فضای مجازی» اجلاسیه سراسری نماز گفت: تاکنون 2855 اثر به دبیرخانه ستاد اقامه نماز ارسال شده است که بیشترین میزان مشارکت مربوط به قشر جوانان و نوجوانان بود که توانست هفتاد درصد شرکتکنندگان را به خود اختصاص دهد. همچنین 60 درصد آقایان و 40 درصد مربوط به شرکت بانوان بود. در این فراخوان 200 شرکت و مؤسسه خصوصی شرکت یافتند.
و ی با اشاره به کیفیت آثار رسیده به دبیرخانه اجلاسیه سراسری نماز گفت: 286 اثر نمایشی و انیمیشنی، موشن گرافیک، گیف و ... و 455 اثر گرافیکی و نیز 152 اثر نرمافزار موبایلی و رایانهای به دبیرخانه اجلاسیه ارسال شد.
بیست و ششمین اجلاسیه سراسری نماز با موضوع نماز و فضای مجازی روی سیام آذرماه به میزبانی استان هرمزگان در شهر بندرعباس بهصورت کشوری برگزار میشود.
فراخوان «نماز و فضای مجازی» به منظور جریانسازی و نهضت تولید محتواهای متنوع در زمینه نماز و توزیع در بین مخاطبان از جمله برنامههای جانبی این اجلاسیه بود که با محورهای تولید محتوای نمازی برگرفته از آیات و روایات شا
مل آثار نمایشی( پو یانمایی، موشن گرافیک ، رئال، گیف )، طرحهای گرافیکی( تابلو مقاله، پوستر، اینفوگرافیک)، پادکستهای صوتی و استیکرهای نمازی منتشر شد و بناست از برگزیدگان این فراخوان در اجلاسیه تقدیر شود.
قائم مقام ستاد اقامه نماز درباره نرمافزار موبایلی «مسجدیاب» گفت: این نرمافزار به عنوان بانک اطلاعات مساجد و حسینههای سراسر کشور است که به منظور بهرهمندی هموطنان در اختیار شهروندان قرار گرفته است و به گونهای طراحی و تنظیم شده است که مسافران در شهرهای مختلف بتوانند برای اقامه نماز نزدیکترین مسجد را نسبت به موقعیت مکانی خود پیدا کنند.
مظفر درباره برخی آثار منتشرشده ستاد اقامه نماز گفت: طی یک سال گذشته تاکنون بیست عنوان کتاب در تعداد 300 هزار نسخه برای گروههای مختلف سنی تولید و چاپ شده که این تعداد با توجه به رکود حوزه نشر قابل توجه است. همچنین 50 عنوان کتاب به چاپ مجدد رسیده است.
مدیرعامل مجمع خیرین مسجدساز درباره فعالیتهای آن مجمع گفت: در ستاد اقامه نماز یک نهضت مردمی با عنوان مجمع خیرین مسجدساز ایجاد کردیم تا هر کسی در حد توان خود بتواند در امر مسجدسازی مشارکت داشته باشد. ترویج و تبلیغ ساخت مساجد ارزان، کمهزینه در منطقه پر جمعیت و محروم در سراسر کشور از شعارهای ماست. محاسبه کردیم اگر هر شخصی در هر ماه اگر هزار تومان کمک کند، میتوانیم سالیانه یک میلیارد تومان اعتبار برای ساخت مساجد کسب کنیم. برای این امر با شرکت آسانپرداخت وارد مذاکره شدیم. کسانی که علاقه به مشارکت در این امر خیر را دارند، میتوانند با وارد کردن شماره # 23 * 7 * 733 * به این امر دست یابند.
همچنین در این نشست، مسعود دریس مدیر فضای مجازی ستاد اقامه نماز درباره نرمافزارهای موبایلی و رایانهای مرتبط با اجلاسیه سراسری نماز توضیحاتی ارائه داد.
انتهایپیام/
∎