حجتاسلام بنیادی، معاونت تبلیغ مجمع عالی تفسیر قرآن در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا با بیان اینکه نزدیک به 500 کرسی درس تفسیر و علوم قرآن در حوزه علمیه برگزار کردیم، افزود: متأسفانه اکنون در حوزه علمیه 2 یا 3 درس تفسیر مثل تفسیر تسنیم جوادی آملی به صورت محوری تدریس میشود. با برنامهریزی صورتگرفته از سوی مجمع عالی تفسیر قرآن، امید میرود در افق 10 یا 15 ساله حدود 30 درس تفسیر در حوزه علمیه تدریس شود که در این باره نیاز به تربیت اساتید متخصص در حوزه تفسیری داریم.
وی با اشاره به برخی سوابق اجرایی مجمع عالی تفسیر قرآن گفت: یکی از برنامههای مجمع تفسیر گسترش مباحث تفسیری در سطح جامعه بود. در این راستا اساتید متخصص را به شهرهای مختلف اعزام کردیم و توانستیم کلاسهای تفسیری در ارگانهای اداری و نظامی و مراکز مذهبی مثل مساجد و ... برگزار کنیم.
حجتالاسلام بنیادی با اشاره به دیگر فعالیت مجمع عالی تفسیر قرآن گفت: برگزاری جلسات علمی در قالب کرسیهای نظریهپردازی به عنوان یکی از منویات رهبر معظم انقلاب، از فعالیتهای مجمع عالی تفسیر قرآن است. در این راستا تاکنون 7 نشست تخصصی برگزار کردیم.
معاونت تبلیغ مجمع عالی تفسیر قرآن تشکیل کارگروه اندیشهورز در زمینه تولید محتوا برای سنین مختلف جامعه را از فعالیتهای آن مجمع معرفی کرد و افزود: در عصر حاضر که جامعه از لحاظ فکری و فرهنگی مورد هجوم قرار گرفته است، نیاز به تولید محتوا در سنین مختلف در قالب کتاب و با موضوعات تفسیری داریم، از این جهت کارگروهی اندیشهورز برای تحقق این امر شکل دادیم.
دبیر مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود یکی از راههای تقریب بین مذاهب را تعاملات علمی معرفی کرد و گفت: یکی از راههای ایجاد تقریب بین مذاهب که باید مورد توجه علمای اسلام قرار گیرد، تعاملات علمی و پرداختن به نقاط مشترک است. به عنوان نمونه در تفسیر تطبیقی میتوان از آرا و نظریههای علمای شیعه و اهل سنت بهره گرفت؛ بنابراین این طرح را به همراه سایر طرحها بنا داریم به صورت منشوری برای مجمع عالی تفسیر قرآن تنظیم کنیم.
انتهایپیام/
∎
نظر شما