شناسهٔ خبر: 22953589 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ابتکار | لینک خبر

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان بیان کرد:

صدور 70 موافقت اصولی برای احداث مجتمع‌های خدماتی و رفاهی در استان

صاحب‌خبر - مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: 28 مجتمع خدمات رفاهی در جاده‌های استان در حال ارائه خدمات است که تا پایان امسال، پنج مجتمع دیگر به بهره برداری خواهد رسید و 70 موافقت اصولی نیز برای احداث مجتمع‌های خدماتی و رفاهی در استان صادر شده است.
به گزارش ایسنا، منطقه سیستان و بلوچستان، خانقایی در شورای حمل و نقل این اداره به اهمیت و ارتقای ایمنی در جاده‌های استان اشاره کرد و افزود: دوربین‌های نصب شده در محورهای استان افزایش ایمنی را به همراه دارد و در کنار کنترل سرعت به عنوان یک عامل باز دارنده از تخطی از سرعت مطمئنه عمل می‌کند و سرعت لحظه‌ای و متوسط وسایط نقلیه را در اختیار قرار می‌دهد.
خانقایی اظهار کرد: در محور چابهار- میلک زیرساخت‌ها راه اندازی شده یا در دست اجراست و پایانه بار چابهار با 34 هکتار ظرفیت پذیرش هزار دستگاه را دارد، 36 واحد حمل و نقلی نیز در این پایانه مستقر است و امکانات رفاهی برای رانندگان وجود دارد .
وی خاطرنشان کرد: در مسیر چابهار به میلک برای 31 نقطه به منظور ایجاد مجتمع خدمات رفاهی موافقت اصولی صادر شده و 14 مجتمع خدمات رفاهی در همین مسیر به بهره برداری رسیده است، هشت مجتمع خدمات رفاهی و پنج پاسگاه جدید پلیس راه در این محور در دست ساخت است که امسال به بهره برداری می‌رسد زیرا برای توسعه ترانزیت باید پلیس راه در محورهای مواصلاتی وجود داشته باشد .
به گفته وی در سامانه‌های حمل و نقل هوشمند در جاده‌ها تا پایان سال گذشته با هدف تسهیل در رفت و آمد 101 ایستگاه ثبت تخلف فعال و 62 تردد شمار که از سامانه‌های حمل و نقل هوشمند است نصب شد . با اشاره به این که در استان دو مرز فعال با افغانستان از طریق پایانه مرزی میلک و پاکستان از پایانه مرزی میرجاوه وجود دارد گفت: دو مرز پیشین و ریمدان با پاکستان به عنوان مرز مجاز مصوب شده است و امیدراریم تا پایان امسال به بهره برداری برسد. وی اظهار کرد: ورود و خروج ناوگان در این پایانه‌ها به صورت مکانیزه کنترل می‌شود که از عمده محاسن آن کنترل تناژ ناوگان ورودی است که بر اساس استاندارد‌های جهانی کنترل و از اتلاف وقت جلوگیری می‌شود. خانقایی به اهمیت بندر چابهار و مسیر ترانزیتی چابهار - میلک برای کشورهای عضو اکو که پاکستان نیز یکی از این کشورهاست اشاره کرد و ادامه داد: زیر ساخت‌های جاده‌ای و ریلی در این مسیر در حال ساخت است و برنامه ریزی شده است که خط راه آهن این مسیر تا پایان دولت دوازدهم به بهره برداری برسد. وی ادامه داد: عملیات دو بانده شدن این مسیر و مسیر میرجاوه_ زاهدان_ کرمان که 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد در آینده نزدیک عملیاتی می‌شود و به پایان می‌رسد. وی به پایانه مرزی میلک نیز اشاره کرد و گفت: مساحت پایانه مرزی میلک 22.5 هکتار است، سالن تجاری آن سال 88 و سالن مسافری آن سال 93 افتتاح شد و 210 میلیارد ریال برای پایانه مرزی میلک هزینه شده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: در این پایانه به امکانات رفاهی توجه و نمازخانه، ساختمان‌های پشتیبانی کامل و محوطه سازی احداث شده یا در دست ساخت است تا از نظر خدمات رفاهی شرایط بهتری داشته باشد.

برچسب‌ها: