ایران آنلاین /"قیمت محصولات عرضه شده برای شب یلدا تابع عرضه و تقاضا خواهد بود." مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار تهران این خبر را اعلام کرده و درباره افزایش قیمت ها و نگرانی مردم از این بابت به صراحت گفته است که ما تولیدکننده نیستیم بلکه بازاریم، اما همه زیرساخت ها و همکاری ها برای ارائه محصولات در بازارهای ما فراهم است.
عبدالحسین رحیمی درباره عرضه محصولات برای شب یلدا گفت: ما در بازارها قیمت را کنترل می کنیم و دو نرخ نخواهیم بود.
وی با اشاره به سرمازدگی انار ساوه گفت: با توجه به سرمازدگی انار ساوه قطعا بیشتر انار از فارس خواهد آمد. با این حال تلاش ما این است که هندوانه و انار به صورت فراوان عرضه شود.
وی تاکید کرد: در همه بازارها مسئول ویژه کنترل قیمت داریم و با تخلفات برخورد می شود.
رحیمی همچنین درباره عرضه محصولات خارجی گفت: شما یک قلم میوه خارجی در بازارهای ما پیدا نمی کنید، فقط چهار قلم کالاست که با مجوز وارد می شود.
وی با اشاره به این چهار قلم کالا گفت: موز، آناناس، انبه و نارگیل محصولاتی هستند که تولید داخل کفاف مصرف کننده را نمی دهند و مجوز واردات دارند.