شناسهٔ خبر: 22941808 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

10 درصد نان تولیدی در بروجرد به ضایعات تبدیل می شود

محمد گلی پور روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگارایرنا افزود: 201 واحد نان لواش، 94واحد سنگک ومابقی واحدهای بربری و فانتزی هستند.وی با اشاره به اینکه روزانه دراین

صاحب‌خبر - محمد گلی پور روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگارایرنا افزود: 201 واحد نان لواش، 94واحد سنگک ومابقی واحدهای بربری و فانتزی هستند.
وی با اشاره به اینکه روزانه دراین شهرستان حدود 2هزارتن آرد توزیع می شود، اظهارکرد: علت عمده ضایعات نان در بروجرد را پایین بودن کیفیت پخت درتعداد محدودی ازنانوایی ها وعدم نگهداری صحیح توسط خانواده ها است.
رئیس اداره غله وخدمات بازرگانی بروجرد بیان کرد: به منظورتامین نان مورد نیازمردم درمواقع بحران 107 نانوایی این شهرستان به سیستم سوخت رسانی جایگزین مجهزشده که ازاین تعداد 70 واحد درسطح شهر بروجرد ومابقی درروستاها فعال هستند.
گلی پوراضافه کرد: خرید گندم و ذخیره سازی آن درسه مرکزخرید با ظرفیت 50 هزار تن است و برغم کیفیت بالای آرد در این شهرستان برخی از واحدهای نانوایی آرد مورد نیازرا از خارج از شهر و یا از واسطه خریداری می کنند که در صورت مشاهده با آنها برخورد می شود.
وی علت تاخیردرپرداخت هزینه گندم خریداری شده از کشاورزان را مشکلات مالی دولت و تحریم درسطح کلان کشورعنوان کرد و ادامه داد: این امرموجب شده تا برخی کشاورزان گندم را ارزانتر به واسطه ها بفروشند.
بروجرد با حدود 350 هزار تن جمعیت و 186روستا دومین شهرستان بزرگ لرستان است.
6052/7273 خبرنگار: آمنه صارمی ** انتشاردهنده: مقداد بهاروند احمدی

نظر شما