شناسهٔ خبر: 22934817 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نود | لینک خبر

بازيکن تازه‌وارد در تمرين امروز تراکتوري‌ها

شاگردان يحيي گل‌محمدي با توجه به برفي که روي چمن کمپ اختصاصي بود، تمرين امروز خود را در سالن سرپوشيده برگزار کردند.

صاحب‌خبر -

سرخ‌پوشان فوتبال آذربايجان تمرين عصر امروز خود را در سالن سرپوشيده برگزار کردند‌. 

اين تمرين در حالي از ساعت 14:45 آغاز شد که با توجه به بارش برف در روزهاي اخير مسئولان زمين با همکاري پرسنل باشگاه در حال جمع‌آوري برف‌ها بودند تا زمين کمپ اختصاصي از فردا براي تمرينات تيم آماده شود. 

قائم اسلامي‌خواه بازيکن جديد سرخ‌پوشان از امروز در تمرينات تيم حاضر شد تا اين بازيکن که با سهميه ليگ يکي جذب شده است نخستين تمرين خود را با تراکتورسازي انجام دهد. 

يحيي گل‌محمدي و کادر فني تمرينات شادابي براي سرخ‌پوشان تدارک ديدند و طراوت و شادابي خاصي در اين تمرين به چشم مي‌خورد. 

احسان پهلوان، دانيال اسماعيلي‌فر، مهدي مهدي‌پور و اميد عاليشاه انگيزه مضاعفي از خود در تمرينات نشان دادند که تحسين تماشاگران حاضر را برانگيخت. 

تعدادي فوتباليست نوجوان نيز در اين سالن حضور داشتند که با بازيکنان تراکتور عکسي به يادگاري گرفتند.