
سیدحسین نقوی حسینی درگفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درمورد جلسه امروز نمایندگان ولایی مجلس با وزیر بهداشت ودرمان گفت: تمامی مباحث مربوط به بهداشت و درمان کشور با حضور دکتر هاشمی در جلسه امروز این فراکسیون بررسی شد.
وی افزود: در این جلسه ما اعتبارات طرح تحول سلامت را بررسی کردیم و وزیر بهداشت و درمان تاکید کرد که با توجه به مزایای این طرح دولت و مجلس کمک کنند تا اعتبارات مورد نیاز تامین شود.
سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس ادامه داد: در این جلسه همچنین در مورد کمبود کارکنان تخصصی مورد نیاز وزارت بهداشت مباحثی مطرح شد و دکتر هاشمی که از وزیران پرتلاش و خوب ما هستند، اعلام کرد که 16 هزار نفر از کارکنان با توجه به افزایش تخت های بیمارستانی نیاز است.
نقوی حسینی گفت: وزیر بهداشت بیان کرد که اگر مجوز جذب به ما ندهند ما چگونه بیمارستانی را افتتاح کنیم و بیمارستان هایی که وجود دارند چه طور باید به کار خود ادامه دهند.
سیام**9121 **1336
خبرنگار: سمیه لاری**انتشار:مهرنوش خانزائی