شناسهٔ خبر: 22925961 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

350 زائر بار اولی به زیا‌رت حرم رضوی نایل شدند‌

گروه جامعه: مدیرکل امور اجتماعی و موسسات خیریه سازمان اوقاف از آغاز سومین مرحله پنجمین دوره اجرای طرح اعزام زائران حرم رضوی با شرکت بیش‌از 350 زایر بار اولی امام رضا‌(ع) خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، به‌نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف وامور خیریه‌، حجت‌الاسلام ولی الله عادلی، مدیرکل امور اجتماعی و موسسات خیریه سازمان اوقاف اظهار کرد: یکی از وظایف اصلی سازمان اوقاف به‌عنوان متولی موقوفات، اجرای امینانه نیات واقفان خیراندیش است و در همین راستا معاونت فرهنگی و اجتماعی این سازمان با استخراج دقیق نیات موقوفات مرتبط با موضوع زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا‌(ع) اقدام به‌برگزاری طرح «زائران حرم رضوی» از 5 سال پیش کرده است که این طرح در سومین مرحله از پنجمین دوره خود با اعزام زائران امام رضا(ع) ازسراسر کشور و استقرار در مجتمع آموزشی وفرهنگی امامت مشهد مقدس از 18 آذر ماه آغاز شده است‌.

وی گفت: پنجمین دوره این طرح در آذر و دی ماه امسال و طی چهار مرحله از تاریخ 4 آذر ماه آغاز وتا 10 دی ماه ادامه خواهد داشت و در هر مرحله 350 نفر و مجموعا ۱۵۰۰ نفر از مشتاقان زیارت امام رضا(ع) که تاکنون به زیارت آن مضجع شریف نایل نشده‌اند به پابوسی امام مهربانی‌ها اعزام خواهند شد.

مدیرکل امور اجتماعی و موسسات خیریه سازمان اوقاف زائران واجد شرایط را شامل افرادی که تاکنون به زیارت امام رضا(ع) مشرف نشده‌اند و توان مالی برای اعزام را ندارند، خدام ثابت و افتخاری و هیئت‌های امنای بقاع متبرکه، مدیران مراکز فرهنگی و قرآنی بقاع متبرکه، خادمین ثابت مساجد و افراد ساکن در مناطق محروم و روستایی که حداقل طی ۱۵ سال گذشته به زیارت مشهد مقدس مشرف نشده‌اند، برشمرد.

مدیرکل امور اجتماعی و موسسات خیریه سازمان اوقاف با بیان اینکه در این طرح زائران علاوه بر زیارت مضجع منور امام رضا(ع)، از زیارت امامزادگان و بقاع متبرکه بین راهی نیز بهره‌مند می‌شوند، تاکید کرد: اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، بهره‌مندی از غذای نذری حرم قدس رضوی، اهدای بسته فرهنگی، سخنرانی مذهبی و مسابقه کتابخوانی از دیگر برنامه‌هایی است که در طول این طرح اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به منابع تامین هزینه‌های این طرح گفت‌: این زایران از محل عواید 111 موقوفه مرتبط با زیارت حرم امام رضا(ع) از 15 استان به مشهد مقدس اعزام شده‌اند، و هزینه بخشی از اعزام‌ها هم با استفاده از مشارکت خیرین در برنامه سمت خدا تامین شده وبا این توصیف این طرح تمام استان‌ها را پوشش خواهد داد.

عادلی ادامه داد: چهارمین مرحله این طرح هم از 4 دی ماه با شرکت حدود 350 نفر از زایران بار اولی حرم رضوی آغاز خواهد شد.