شناسهٔ خبر: 22910084 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

سهم ۵۰ درصدی بیمه ایران در پرداخت فوتی بیمه گزاران گلستانی

معاونت خسارت بیمه ایران در گلستان از پرداخت بیش از ۱۳۹ میلیارد ریال خسارت جرحی و فوتی به بیمه گزاران در ۸ماه گذشته خبر داد.

صاحب‌خبر -

علاالدین معاونت خسارت بیمه ایران در گلستان در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  در گرگان  گفت: افراد زیادی در رشته های مختلف تحت پوشش بیمه ای ایران قرار دارند که روزانه متغیرند و بیش از ۵۰ درصد سهم فوت بازار بیمه متعلق به بیمه ایران است.

 وی ادامه داد : در ۸ ماه گذشته امسال ۱۳۹ میلیارد و ۲۸۲ میلیون و ۸۴۰ هزار ریال خسارت جرحی و فوتی به بیمه گزاران پرداخت شد که همچنین امسال بیشترین غرامت در بخش ثالث مالی و جانی خودرو پرداخت شد .

علا الدین گفت :بیمه ایران در۴ شعبه و در شهرستانهای گرگان ، بندرترکمن ، علی آباد کتول و گنبدکاووس فعال است و همچنین دارای ۱۰ نمایندگی حقوقی و ۱۹۰ نمایندگی حقیقی در استان است .

بیمه ایران به عنوان نخستین بیمه ایرانی و دولتی در سال 76 با صدور بیمه نامه آتش سوزی شروع به فعالیت کرد .

 

انتهای پیام /گ

 

پرداخت خسارت به بیمه گزاران گلستانی