∎استقلال مشکي ميپوشد، پرسپوليس يکدست قرمز
تيم فوتبال استقلال براي ديدار مقابل پرسپوليس در چارچوب هفته پانزدهم ليگ برتر با لباس مشکي به ميدان ميرود. جلسه هماهنگي ديدار استقلال و پرسپوليس در چارچوب هفته پانزدهم رقابتهاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي کشور در سازمان ليگ برگزار شد.در اين جلسه دو تيم رنگ لباسهاي خود را براي دربي مشخص کردند که قرار شد استقلاليها لباسهاي مشکلي با يقه آبي به تن کنند و پرسپوليسيها نيز يکدست قرمزپوش خواهند بود. مسئولان سازمان ليگ با پوشيدن لباس بنفش توسط دروازهبان استقلال در دربي موافقت نکردند اما دروازهبان پرسپوليس در اين بازي لباس زرد ميپوشد.
پيام صادقيان هم دربي را از دست داد
پيام صادقيان بازي تيمهاي استقلال و پرسپوليس را از دست داد.مهيار مرتضوي، پزشک تيم پرسپوليس درباره مصدوميت پيام صادقيان اظهار کرد: متاسفانه صادقيان در تمرين ديروز دچار کشيدگي کشاله پاي راست شده است و قطعا به همين دليل به دربي 79 نخواهد رسيد.او پس از آزمايش MRI صادقيان افزود: مصدوميت صادقيان شديد است و او 4 هفته از ميادين دور خواهد بود.وي همچنين درباره عباسزاده هم گفت: ما عباسزاده را 4 روز قبل به تمرينها بازگردانديم اما او شرايط بدني مناسبي نداشت و به همين دليل آقاي درخشان او را از ليست 18 نفره خط زد.
کريميان هم به غايبان دربي اضافه شد
هافبک مياني استقلال به دليل مشکل کارت پايان خدمتش در دربي پايتخت غايب خواهد بود. مهدي کريميان که به دليل مشکل کارت پايان خدمتش در چند بازي قبلي استقلال نتوانست به ميدان برود، به دربي هم نميرسد. ظاهرا کارت بازي اين بازيکن براي دربي هم صادر نشده است و استقلال بدون حضور او بايد به مصاف پرسپوليس برود.علاوه بر کريميان، جاسم کرار به دليل محروميت و محمد قاضي به دليل مصدوميت ديگر غايبان استقلال برابر پرسپوليس خواهند بود.
همچنين در پرسپوليس محمد عباس زاده، مهاجم اين تيم به دليل مصدوميت در داربي غايب خواهد بود.
اميرقلعهنوعي:
هيچ وقت تيم استقلال را تا اين حد خوب و باانگيزه نديده بودم
تيمهاي فوتبال پرسپوليس و استقلال امروز در هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال دربي شماره 79 پايتخت را برگزار ميکنند.امير قلعهنوعي، سرمربي استقلال پيش از برگزاري اين مسابقه در نشست خبري حاضر و پاسخگوي پرسش خبرنگاران شد. وي درباره بازي گفت: هر دو تيم از تيمهاي بزرگ فوتبال ايران هستند و شايد خيليها در دنيا اين بازي را ببينند. همه ايرانيهايي که فوتبالدوست هستند طرفدار يکي از اين دو تيم هستند. اميدوارم شاهد يک بازي باکيفيت باشيم و يکي از تيمها که استقلال است، برنده بازي باشد. هر بازي شرايط خاص خودش را دارد. ما مثل بازي با تراکتورسازي ميتوانيم بازي خوبي به نمايش بگذاريم. در آن بازي هم بازي خوبي به نمايش گذاشتيم ودردقايق آخر بازي رامساوي کرديم. حتي ميتوانستيم با گلهاي بيشتري پيروز ميدان باشيم.وي در ادامه به مليپوشان تيمش اشاره کرد و گفت: برايم باعث اميدواري است که مليپوشانمان بعد از مدتها از آمادگي خوبي برخوردار هستند. من بازي با کره را تماشا کردم و ديدم که خسروحيدري وآندرانيک تيموريان از شرايط خيلي خوبي برخوردارند و همين جا بايد به خاطر اين موضوع از آقاي کيروش تشکرکنم. من قبل از بازي اين تشکر را انجام ميدهم که نگوييد بعد از بازي ازکيروش تشکر کرد. آنها مليپوشان ما را آماده در اختيار ما قرار دادند.وي درباره نقاط ضعف و قوت پرسپوليس هم گفت: پرسپوليس نقاط ضعفي دارد که ما دو جلسه روي اين موضوعات کار کردهايم. متاسفانه در هفتهاي که گذشت، 6 بازيکن ما در تيم ملي بودند، 2 بازيکن خارجي هم به کشورهايشان رفته بودند و سه بازيکن مصدوم هم داشتيم. کريميان را هم که نميتوانستيم استفاده کنيم. بنابراين 12 بازيکنمان در جمعمان نبودند و با 6 بازيکن تمرين ميکرديم. البته اکثر مواقع از تيم جوانان هم بازيکن ميآورديم و تمرين ميکرديم. با اين حال در دو سه روز گذشته تمرينهاي خوبي را پشت سر گذاشتهايم و انگيزه بالايي داريم تا بتوانيم به سه امتياز بازي برسيم.وي همچنين درباره نقاط قوت تيم خودش هم گفت: اگر افکار تاکتيکي کادر فني در بازي اجرا شود، نقاط قوت تيم محسوب ميشود. در بازي با تراکتورسازي هم روي مسائل تاکتيکي خوب عمل کرديم و فقط روي اشتباهات فردي گل خورديم. استقلالي بودن ما نقطه قوت مااست. اميدوارم شبيه استقلال بازي کنيم. هيچ وقت تيمم را تا اين حد خوب و باانگيزه نديده بودم. شرايط ما براي دربي بسيار خوب است و آماده يک بازي عالي برابر پرسپوليس هستيم.وي در پاسخ به اين سوال که عدهاي ميگويند قلعهنوعي به دنبال نباختن در دربي است، عنوان کرد: ما بايد در هر بازي دو هدف داشته باشيم اول گل نخوردن و بعد گل زدن. مورينيو چطور قهرمان شد آيا به او هم ميگوييد اتوبوسي دفاع کرد شما جدول ليگ را ديدهايد استقلال به لحاظ خط حمله چندم ليگ است پس چرا چنين صحبتي را مطرح ميکنيد سوال شما از نظر من مردود است. ما هم در اين فصل هم زياد گل زدهايم و هم زياد گل خوردهايم. نميدانم هدف شما از اين سوال چه بود؟
حميددرخشان:
نميخواهيم به بازي اتوبوسي استقلال فکر کنيم
حميد درخشان، سرمربي پرسپوليس در نشست خبري ديدار تيمش بااستقلال حاضر و پاسخگوي پرسش خبرنگاران شد. وي در پاسخ به اين سوال که ارزيابياش از دربي هفتادونهم چيست، اظهار کرد: استقلال هميشه تيم بزرگي بوده و ما به اين بازي به چشم يک ديدار مهم نگاه ميکنيم. ما به دنبال مهار نقاط قوت و استفاده از ضعف استقلال هستيم. با توجه به داشتههايمان اميدوارم که روز خوبي داشته باشيم و بتوانيم دل هواداران را شاد کنيم. شرايط دربي قابل پيشبيني نيست و بازيکنان بايد خودشان را با آن تطبيق دهند. دربي يک بازي بزرگ است و به بازيکنان فشار ميآورد. همين مساله ميتواند باعث شود تا بازيکن نتواند شرايط ايدهآلش را نشان دهد. با اين همه به دنبال آماده کردن روحي -رواني تيم هستيم و ميخواهيم تواناييمان را نشان دهيم.وي در پاسخ به اين سوال که آيا احتمال دارد اين بازي هم مساوي شود، اظهار کرد: فوتبال قابل پيشبيني نيست. حادثههايي وجود دارد که همه چيز را تغيير ميدهد. تلاش ما اين است که سه امتياز اين بازي را بگيريم و ميخواهيم با پيروزي از زمين خارج شويم.درخشان در ادامه درباره نقاط قوت تيمش اظهار کرد: نميتوانم درباره نقاط قوت تيمم صحبت کنم زيرا روي اين موضوع کار و تمرين کردهايم اما درباره تيم حريف بايد بگويم استقلال تيم بزرگي است و سمت راست اين تيم نقطه قوتش محسوب ميشود. خسرو حيدري عملکرد خوبي در سمت راست اين تيم دارد. ما سعي ميکنيم نقاط قوت استقلال را بپوشانيم و با انجام يک بازي هوشمندانه به پيروزي برسيم. تيم ما پتانسيل بالايي دارد.درخشان در ادامه درباره اين که بازيکنان استقلال از تجربه بالايي در دربي برخوردار هستند، نيز گفت: اين موضوع يک پوئن براي استقلال محسوب ميشود. داشتن تجربه در دربي ميتواند به تيمها کمک کند ولي ما سعي ميکنيم جوانانمان را آماده اين رويداد کنيم و با دوندگي بالا و جنگندگي نتيجه خوبي بگيريم.
درخشان همچنين تاکيد کرد: ما ميرويم که سه امتياز بازي را بگيريم و کاري هم به نحوه بازي تيم حريف نداريم. نميخواهيم درباره اينکه آنها ميخواهنداتوبوسي بازي کنند هم فکر کنيم. ما فقط به دنبال کسب سه امتياز بازي هستيم. اميدوارم با انجام يک بازي تهاجمي، به اين مهم دست يابيم. البته ريسک نميکنيم و در کنار انجام يک بازي تهاجمي محتاطانه نيز عمل خواهيم کرد.
دقيقه نود
صاحبخبر -