به گزارش خبرگزاری مهر، جبرئیل قلی پور در خصوص جزییات اجرای این طرح اظهارداشت: در اجرای این طرح بیش از ۶۰ نفر از محیط بانان، جوامع محلی و دوستدران محیط زیست در قالب ۱۲ گروه در سرشماری حیات وحش با محیط زیست خوی همکاری می کنند.
وی با بیان اینکه این طرح با هدف دستیابی به آخرین وضعیت جمعیت حیات وحش منطقه حفاظت شده مراکان در مدت یک هفته اجرا می شود افزود: قوچ و میش اصیل ارمنی، کل و بز وحشی، سیاهگوش، گرک و روباه جمعیت در حال شمارش حیات وحش هدف این طرح هستند.
قلی پور با بیان اینکه در این منطقه حفاظت شده براساس سرشماری سالهای گذشته ۱۳۵۰ راس قوچ و میش اصیل ارمنی و ۲۹۰۰ راس نیز کل و بز وحشی زیست می کنندعنوان کرد: برای صیانت از حیات وحش منطقه مراکان ۷ پایگاه مجهز در این منطقه فعال است.
وی با اشاره به شرایط مطلوب مراتع این منطقه و اجرای طرحهای صیانتی و حفاظتی پیش بینی کرد:جمعیت حیات وحش منطقه مراکان خوی نسبت به سرشماری های قبلی افزایش یابد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست خوی گفت: درمنطقه مراکان خوی علاوه بر کونه اصیل قوچ و میش ارمنی ۲۴ کونه دیگر حیات وحش زیست می کنند و این منطق از ارزشهای کوتوریسم فراوانی برخوردار است.
منطقه مراکان در ۴۵ کیلومتری شمال شرقی خوی از زیباترین مناطق گردشگری و اولین منطقه حفاظت شده حیات وحش کشور، زادگاه خالص نوع قوچ و میش ارمنی موجود در کشور بوده وبعنوان مهمترین و زیباترین منطقه اکوتوریسم با ۱۰۳ هزار و ۹۸۳ هکتار مساحت از قدیمیترین مناطق چهارگانه سازمان حفاظت محیط زیست است.