به گزارش دیدبان، منابع آگاه از ادامه درگیری های شدید میان جوانان فلسطینی و نظامیان ارتش اسرائیل در مناطق مختلف اراضی اشغالی پس از اعلام رسمی خبر انتقال سفارت ایالات متحده آمریکا از تل آویو به بیت المقدس خبر دادند.
در همین راستا جوانان فلسطینی امروز -جمعه- در مناطق مختلفی از جمله قدس، بیت لحم، رام الله و نوار غزه دست به تظاهرات اعتراض آمیز زدند.
منابع بیمارستانی فلسطین اعلام کردند تاکنون 767 نفر از جوانان فلسطینی در درگیری با نظامیان صهیونیست زخمی شده اند که حال برخی از زخمی شدگان وخیم گزارش شده است.
در همین راستا یک جوان فلسطینی به نام محمود المصری در درگیری با نظامیان صهیونیست به شهادت رسیده و لقب اولین شهید قدس را گرفت.
جنگنده های رژیم صهیونیستی همچنین اهدافی در شمال غزه از جمله یک پایگاه ساحلی و اسکله های آن را هدف قرار دادند.
همچنین دفتر گردان های عزالدین قسام شاخه نظامی حماس در منطقه شیخ زاید در شمال غزه هدف حمله جنگنده های اسرائیلی قرار گرفت که در این حمله چندین نفر از جمله یک نوزاد به نام یوسف ابوشکیان به شدت زخمی شدند.
در این حملات یک جوان دیگر به نام ماهر عطاء نیز به شدت زخمی شد.
منابع بیمارستانی از افزایش شمار مجروحان حملات هوایی رژیم صهیونیستی به شمال غزه خبر دادند.