شناسهٔ خبر: 22888919 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

//ویژه کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی//(176)

آغاز مراسم اختتامیه؛ آیت الله اراکی: امیدواریم این کنفرانس نتایج عملی برای اسلام و جوامع اسلامی داشته باشد

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: در سی و یکمین کنفرانس بین المللی وحدت تصمیمات و مطالب خوبی مطرح شد که جمع بندی این مطالب در قالب طرح های عملی در کشورهای اسلامی اجرا خواهد شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری تقریب(تنا)، آیت الله محسن اراکی دقایقی پیش در آغاز مراسم اختتامیه سی و یکمین کنفرانس بین المللی وحدت که در سالن همایش های صدا و سیما در حال برگزاری است، اظهار داشت: در این کنفرانس تصمیمات و مطالب خوبی در خصوص آینده جهان اسلام، رفع مشکلات و اهداف تدوین شده مطرح شد.

وی افزود: جمع بندی این مطالب در قالب طرح ها و برنامه های اجرایی پیگری و در کشورهای مختلف اسلامی اجرا خواهد شد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خاطرنشان کرد: امیدواریم این کنفرانس نتایج عملی برای اسلام و جوامع اسلامی داشته باشد.

آیت الله اراکی در بخشی دیگر از سخنان خود به برگزاری نشستی ویژه قبل از مراسم اختتامیه این کنفرانس و با حضور تعدادی از شخصیت های برجسته حاضر اشاره کرد و گفت: در این نشست ویژه در رابطه با مسائل رخ داده در منطقه مطالبی مطرح و تصمیماتی گرفته شده که امیدواریم نتایج عملی به حال اسلام داشته باشد.

سی و یکمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با سخنرانی علما و اندیشمندان و تکریم شخصیتهای تقریبی ادامه خواهد یافت و با قرائت بیانیه پایانی به کار خود پایان خواهد داد.