شناسهٔ خبر: 22887055 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان:

تظاهرات ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی در سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: مردم آزادی‌خواه و بصیر استان سیستان و بلوچستان فردا در تظاهرات ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی شرکت می‌کنند.

صاحب‌خبر -

عباس صفدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: اقدام ترامپ در معرفی بیت‌المقدس به عنوان پایتخت رژیم منحوس و غاصب صهیونیستی اقدامی خصمانه از طرف آمریکا، اسرائیل و مستکبران عالم علیه مسلمانان است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: امروز در تداوم اشغال، شهرک‌سازی و هتک حرمت اماکن مذهبی در قدس شریف این پاره تن اسلام، بیت‌المقدس نخستین قبله مسلمین در معرض توطئه رذیلانه دیگری از سوی استکبار جهانی قرار گرفته است.

وی افزود: تصمیم ترامپ در اجرایی کردن طرح شیطانی انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس به‌منزله رسمیت بخشیدن به انتخاب بیت‌المقدس به‌ عنوان پایتخت رژیم جعلی کودک‌کش صهیونیستی، اقدام خطرناکی است که نقاب از چهره کثیف سردمداران کفرپیشه آمریکایی و صهیونیستی برداشته است.

صفدری ادامه داد: این شرایط واکنش سریع و قاطع مسلمانان برای محکومیت شدید و مقابله با این توطئه ضداسلامی و حمایت همه‌جانبه از مردم مظلوم فلسطین به‌ عنوان مسئله اول جهان اسلام را می‌طلبد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سیستان و بلوچستان اضافه کرد:  در همین راستان فردا همزمان با سراسر کشور پس از اقامه نماز جمعه در محکومیت توطئه‌ اخیر شیطان بزرگ، علیه قدس شریف و جهان اسلام تظاهرات ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی از مصلی "قدس" زاهدان تا تقاطع خیابان "آزادی" و مصلی برگزار می‌شود و مردم دیگر شهرهای استان نیز پس از اقامه نماز جمعه در تظاهرات حضور پیدا می‌کنند.

انتهای پیام/