شناسهٔ خبر: 22886362 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

سفیر فلسطین در نشست خبری:

اسرائیل به دنبال عملی کردن پروژه اسرائیل بزرگ است/ باید همه امکانات مثل پول، اسلحه و سرباز وارد میدان شوند تا فلسطین به آزادی برسد

صاحب‌خبر -

سفیر فلسطین در تهران گفت: تمام رهبران جهان اسلام باید در طرح آزادی فلسطین کمک کنند.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ صلاح زواوی سفیر فلسطین در ایران، امروز پنجشنبه شانزدهم آذرماه  در نشست خبری که در سفارت فلسطین برگزار شد با اشاره به سخنرانی شب گذشته ترامپ و اعلام بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: از سخنرانی و حمایت رهبر جمهوری اسلامی و رئیس جمهور درباره قدس و پیام وزارت خارجه که کنار ما ایستادند، تشکر می کنم.

وی افزود: اتفاق شب گذشته نباید تنها به بیانیه دادن و تظاهرات ختم شود، من به تمام دنیا هشدار می دهم که این یک مسئولیت شرعی است، تمام رهبران جهان اسلام باید در این مسیر کمک کنند تا به آزادی فلسطین منجر شود و باید همه امکانات مثل پول، اسلحه و سرباز وارد میدان شوند تا فلسطین به آزادی برسد.

زواوی ادامه داد: ما معتقدیم آزادی فلسطین نزدیک است و ریشه این نبرد قومی، مذهبی و ملی است و همه مسلمانان باید وارد نبرد شوند. ما از زمانی که مبارزه مسلحانه را آغاز کردیم، قسم خوردیم خاک فلسطین را آزاد می کنیم.

سفیر فلسطین تصریح کرد: اسرائیل به دنبال عملی کردن پروژه اسرائیل بزرگ است و ترامپ هم به خاطر وعده هایی که به صهیونیست ها داده در پی اجرای آن است. آنها دیگر طرح دو دولت را قبول ندارند، دشمن به ما دولتی نمی دهد و دولت فلسطین باید بر همه خاک فلسطین حکومت کند، باید بجنگیم و همه خاک فلسطین را آزاد کنیم.

در حال تکمیل....

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.