شناسهٔ خبر: 22882356 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کردستان:

۱۶ آذر نماد آزادیخواهی و استکبارستیزی دانشجویان است

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کردستان ۱۶ آذر نماد را آزادیخواهی و استکبارستیزی دانست و گفت: این روز، روز بزرگی است؛ چرا که دانشجویان وظیفه خود را در ایجاد تحولات و تغییرات اجتماعی نشان دادند.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به مناسبت گرامیداشت ۱۶ آذرماه، روز دانشجو مراسمی در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید مدرس سنندج برگزار شد.

یحیی معروفی، رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کردستان گفت: گرامی میداریم یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه دانشجویانی که این روز افتخارآفرین را در تاریخ ایران اسلامی رقم زدند. 

وی ضمن تسلیت به مصیبت زدگان زلزله استان کرمانشاه افزود: اگر چه این ضایعه بسیار غم انگیز و دردناک بود، ولی همین حادثه تبدیل شد به عرصه همدلی و همکاری آنچنان که در اولین ساعت و روزهای پس از زلزله دانشجویان ما اعلام کردند بخاطر کمک به زلزله زدگان حاضرند از غذای خود صرف نظر نمایند و این نشان از تعهد اجتماعی دانشجویان می‌داد و همین کار انگیزه‌ای جهت ارسال محموله‌های از طرف دانشگاه به زلزله زدگان شد.

معروفی ۱۶ آذر نماد را آزادیخواهی و استکبار ستیزی و عمل به تعهد اجتماعی به عنوان نخبگان جامعه دانست و گفت: این روز، روز بزرگی است به مناسبت اینکه دانشجویان وظیفه خود را در ایجاد تحولات و تغییرات اجتماعی و احساس مسئولیت‌شان را نشان دادند. 

وی گفت: خوشبختانه امسال ۱۶ آذر با ایام بسیار مبارک میلاد پیامبر بزرگ اسلام، پیامبر رحمت و شفقت و میلاد با سعادت فرزند خلفشان امام صادق (ع) مصادف و قرین شده است، و این قرین شدن، پیام بسیار مهمی برای دانشجویان دارد که عرصه‌های مقابله و مبارزه در زمان‌های مختلف می‌تواند تغییر کند، امروز وحدت جامعه اسلامی است که می‌تواند توطئه‌های دشمنان را برباد دهد و در نطفه خفه.

وی افزود: در طی سال گذشته دانشگاه فرهنگیان کردستان و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، دانشجوی، آموزشی و پژوهشی خوش درخشیده اند و سال پرباری را برای دانشگاه فرهنگیان کردستان رقم زدند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کردستان با بیان اینکه سال گذشته در بین تمامی استان‌های کشور از لحاظ ارائه خدمات به دانشجو و اقدامات عمرانی مطابق ارزیابی که خود سازمان مرکزی انجام داده رتبه اول کشور را داشتیم، گفت: از نمایندگان شما در تشکل‌های مختلف دانشجویی بخصوص شوراهای صنفی که بصورت مستمر خواست‌ها و مطالبات شما را پیگیری کردند تشکر کنم چراکه این پیگیری‌های شما ما را بیشتر مصمم کرد تا هر آنچه از دستمان براید انجام دهیم,، ولی ما راضی نیستیم، چون استحقاق شما بسیار بالاتر از این‌ها است.

در ادامه رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان اظهار کرد: ۱۶ آذر و تبدیل آن به نماد کلاسیک روز دانشجو با شهادت شهیدان «مهدی شریعت‌رضوی»، «مصطفی بزرگ‌نیا» و «احمد قندچیکه» که به عنوان پیشاهنگان مبارزه با استکبار جهانی و در رأس آن شیطان بزرگ آمریکای استعمارگر شناخته می‌شوند، آغاز شد.

وی با تأسی از فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دانشجویان نباید در حالت خمودگی، بیهودگی و رکودی باشند، گفت: هر جا جنبش‌های دانشجویی در عرصه‌های خدمت‎رسان ورود کردند، مطالبات عمومی و مطالبات جمعی که برای کشور و عرصه‌های دانشگاهی مفید بوده، از طریق جنبش‌های دانشجویی به دست آمده است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان، با بیان اینکه مسئولیت تعلیم و تربیت بر عهده دانشجویان تربیت معلم واگذار شده است، گفت: باید تفکر دانشجوپرور سرلوحه کاری دانشجویان تربیت معلم قرار گیرد تا بتوان جنبش‌های دانشجویی که قابلیت یاری رساندن به پیشرفت، ترقی و ارتقاء کشور را داشته باشند، راه اندازی کرد.

وی با ذکر این نکته که رسالت شهدای ۱۶ آذر تربیت افرادی با تفکر انتقادی است، ادامه داد: تفکر انتقادی و نقادانه باید با رعایت انصاف و سازنده صورت پذیرد.

قربانی با بیان اینکه در بحث آموزش و پرورش، تربیت دارای اهمیت است، تصریح کرد: معلم نقش فرهنگ‌ساز را در قبال جامعه دارد.

وی ضمن یادآوری این نکته که تعلیم برای دبیران واجب کفایی است و تربیت واجب عینی است، خاطرنشان کرد: مدرک‌گرایی باید با گرایش به تعلیم و تربیت کاربردی جایگزین شود. 

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در پایان تأکید کرد: باید تلاش کرد تا حاصل فعالیت امور تربیتی، پرورش شهروندانی خوب و آگاه باشد تا از این طریق بتوان بستر پیشرفت کشور را فراهم ساخت.

در ادامه این مراسم روسای پردیس به نمایندگی از دانشجویان و به پاس قدردانی از زحمات معروفی کاپ‌های قهرمانی خود را به وی تقدیم کردند.