شناسهٔ خبر: 22841005 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

آیت‌الله حسینی‌بوشهری: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از ظرفیت حوزه‌های علمیه بهره بگیرند

امام‌جمعه قم بابیان اینکه معنویت مساجد دارای ظرفیت بسیار بالایی است، گفت: باید روی ظرفیت حوزه‌های علمیه در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد حساب کرد، تا شاهد تحول بنیادی در کانون مساجد کشور باشیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری پیش از ظهر امروز در دیدار با دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و جمعی از مدیران فرهنگی و قرآنی کشور، بابیان اینکه یکی از محورهای اصلی و اساسی انقلاب اسلامی دغدغه‌های فرهنگی است، اظهار داشت: امام راحل نگران مسائل مختلف کشور بودند، قبل از پیروزی انقلاب یکی از مسائل مهمی که دستگاه طاغوت به آن دامن می‌زد مسئله فرهنگی بود که خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب دستگاه‌های مختلف عهده‌دار این امر شدند.

وی با اشاره به متولیان مختلف امر فرهنگی در کشور گفت: کارهای خوبی در زمینهٔ فرهنگی در کشور انجام‌شده، گاهی می‌گوییم اگر این حرکت‌های منسجم همراه با برنامه‌ریزی‌های خوب نبود در چه وضعیتی بودیم، واقعیت مطلب این است که وضع موجود قانع‌کننده نیست.

امام‌جمعه قم بابیان اینکه تبلیغات دشمن در دوران جنگ سرد یکی از پایه‌های اصلی برای ضربه‌زدن به انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: با توجه به این ویژگی‌ها، با نیروهای خوبی که کانون‌های مساجد در استان‌ها و شهرستان‌ها در اختیار دارد، با محوریت مساجد برای مرتبط کردن نسل جوان با معارف دینی باید طراحی‌های جدیدی داشته باشد.

آیت‌الله حسینی بوشهری با تأکید بر بازنگری در برنامه‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گفت: حتماً اگر اتاق فکری قرار است تشکیل شود از افراد صاحب‌نظر و مؤثر کمک گرفته شود، که می‌توان منشأ خیرات بسیاری در کانون‌های مساجد باشد.

وی بابیان اینکه بودجه‌ها را در امر فرهنگی چگونه هزینه کنیم بسیار مهم است، ابراز کرد: امروز نسل جوان، دانشجو و دانش‌آموز ما ظرفیت ارزشمندی است که در هیچ کشوری نیست، باید به بهانه‌های مختلف ارتباط و پیوستگی بین مدارس و مساجد برقرار باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری بابیان اینکه معنویت مساجد دارای ظرفیت بسیار بالایی است، تصریح کرد: باید بر روی ظرفیت حوزه‌های علمیه نیز حساب کرد، تا شاهد تحول بنیادی در کانون مساجد کشور باشیم.

انتهای پیام/