به گزارش خبرنگارپانا از خراسان رضوی . مدیراداره بهزیستی شهرستان نيشابور اظهاركرد : سال هاست که هنرمندان خوش قريحه وبا ذوق تئاتراين ديار هنر خيز با تكيه بر فرهنگ و ادبيات غني اين ديار توانسته اند آثاري در خورشان و فاخر را توليد و عرضه نمايند واجراي تئاتر در سطح شهرستان نيشابور هميشه با اقبال همشهريان هنردوست همراه بوده است و خوشبختانه نمایش « بازی درمانی » از نيشابوربه چهارمین جشنواره منطقه ای تاتر معلولین کویردر استان خراسان جنوبی راه یافت .
علی صدر گفت : نمايش « بازی درمانی » توسط فرهاد نقد علی به رشته تحریردر آمده و توسط سیدجواد حسینی هنرمند تئاتر نيشابور طراحی و كارگرداني شده و در اين نمايش بازيگران صاحب نام نيشابوري: یوسف زمانی، هادی سکاکی، علیرضا بیاتی، مصطفی عاملی فر، فایزه سرداری و سمانه قنبری در آن به ایفای نقش می پردازند و رضا فصاحت به عنوان آهنگساز،سهیل قربانی و محمد شادمهری نوازنده، گلاره امیری منشی صحنه ، فرح گندم کار طراح لباس، سلمان رییس عبداللهی طراح پوستر، حمیدعمارلو وقربان زروندی نور ودکور و سکینه گرمابی تدارکات با این کار همكاري دارند.
وی به داستان اين نمايش اشاره و خاطر نشان كرد: نمايش « بازی درمانی » حکایت یک گروه بازیگر است که روایت زندگی نگار را به نمایش در می آورند و نگار برنده جایزه اول یونسکو در زمینه نقاشی شده است امادر ادامه اتفاقاتی رخ می نماید که در کار خواهید دید.
صدریادآورشد : نمايش « بازی درمانی »با همکاری اداره فرهنگ وارشاد اسلامی ،انجمن هنرهای نمایشی وجامعه معلولین نیشابور به روی صحنه می رود.
مدیر اداره بهزیستی شهرستان نيشابور تصريح كرد : نمايش « بازی درمانی » در چهارمین جشنواره منطقه ای تاتر معلولین کویر دراستان خراسان جنوبی در شهرستان بیرجند 13آذر 96 در تالار گلبانگ ويژه عموم هنرمندان ومردم فرهنگ و هنر دوست به روي صحنه می رود.