شناسهٔ خبر: 22827540 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

اجرای طرح مبارزه با قاچاق محصولات صنایع ‌دستی در چهارمحال و بختیاری

خبرگزاری شبستان: معاون صنایع‌ دستی و هنرهای سنتی میراث ‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری از اجرای طرح مبارزه با قاچاق محصولات صنایع ‌دستی در استان خبر داد و گفت: این طرح در حمایت از محصولات صنایع ‌دستی داخلی صورت می گیرد.

صاحب‌خبر -

مهرداد رئیسی، معاون صنایع‌ دستی و هنرهای سنتی میراث ‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری امروز (12 آذر) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در شهرکرد گفت: طرح مبارزه با قاچاق محصولات صنایع ‌دستی در راستایی حمایت از محصولات صنایع ‌دستی داخلی صورت می گیرد.

 

وی افزود: افزایش فروش صنایع ‌دستی داخلی در استان و جلوگیری از فروش صنایع ‌دستی خارجی از دیگر اهداف اجرای طرح مبارزه با قاچاق محصولات صنایع ‌دستی است.

 

معاون صنایع‌ دستی و هنرهای سنتی میراث ‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری ابراز کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده اجرای طرح مبارزه با قاچاق محصولات صنایع ‌دستی با حضور کارشناسان و اکیپ یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری انجام می شود.

 

رئیسی با بیان اینکه تذکرات لازم به فروشندگان صنایع ‌دستی خارجی انجام شده است گفت: با اجرای طرح مبارزه با قاچاق محصولات صنایع ‌دستی، تولید صنایع دستی داخلی افزایش پیدا می کند.