شناسهٔ خبر: 22824667 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

فعالیت بیش از ۲۰۰ سازمان مردم نهاد در استان اردبیل

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل از فعالیت بیش از ۲۰۰ سازمان مردم نهاد در استان اردبیل خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، شفیع شفیعی، مدیرکل دفتر اموراجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل در نشست تعاملی فعالین تشکل های غیردولتی با سردار فرمانده نیروی انتظامی استان اردبیل افزود: بیش از ۲۰۰ سازمان مردم نهاد در استان در توانمندسازی جامعه و رفع محرومیت ها،  نهادینه کردن مشارکت های شهروندان، هنجارسازی و توسعه منابع برای حل مشکلات مردم در کنار دولت فعالیت می کنند و بعنوان سرمایه های انسانی در توسعه و ارتقای سرمایه اجتماعی در استان نقش اساسی ایفا می نمایند.

وی گفت:ساختار جامعه از سه نظام مهم دولت، بخش خصوصی و جامعه مدنی تشکیل می شود.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل افزود:شالوده اصلی جامعه مدنی، سازمان های مردم نهاد و رسانه ها و تشکل های مدنی است.

شفیعی گفت:سازمان های مردم نهاد براساس سه عنصر اعتماد اجتماعی، مشارکت اجتماعی و مسئولیت پذیری شکل گرفته و موجب پویایی و قدرتمند شدن جامعه می شوند.

وی بیان کرد:توسعه سازمان های مردم نهاد در استان و فعالیت های آنها در حوزه های مختلف امور خیریه، سلامت، محیط زیست، حقوق شهروندی، آسیب های اجتماعی و ... که به همت و همراهی فرهیختگان و  فعالان اجتماعی و شخصیت های برجسته و جوانان استان، نویدی است برای استان که بخش مهمی از مسایل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی با مشارکت مردمی مرتفع گردد.

انتهای پیام/ح

فعالیت سازمان های مردم نهاد در اردبیل