شناسهٔ خبر: 22814796 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه خورش بادام زمینی

اگه علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی رو حتما امتحان کنید مطمئنا از طعمش خوشتون میاد.

صاحب‌خبر -
اگه علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی رو حتما امتحان کنید مطمئنا از طعمش خوشتون میاد.

مواد لازم:

        ۲ پیمانه پیاز خرد شده
        ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
        ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
        ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
        ۳ پیمانه آب گوجه فرنگی
        ۱ پیمانه آب
        ۱ قاشق چای خوری نمک
        ۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
        ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
        ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
        ۱ و نیم پیمانه بامیه خرد شده
        ½ پیمانه کره بادام زمینی

طرز تهیه خورش بادام زمینی

دستور تهیه خورش بادام زمینی


    پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
    فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.
    درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.
    آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
    درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.
    سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
    کره بادام زمینی را اضافه کنید.
    تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.
    بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

برچسب‌ها: