به گزارش "ورزش سه" و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، مرحله فینال مسابقات گرندپری 2017 با حضور 16 تکواندوکار برتر (هر وزن دو نماینده از هر کشور) براساس آخرین رنکینگ اعلام شده از ساعت 12:30 امروز (شنبه - 11 آذرماه) به وقت تهران در سالن «تریچویله» "آبیجان" ساحل عاج آغاز و فردا به پایان میرسد.
امروز (شنبه) و در روز نخست این رقابتها، پیکارهای اوزان 58- و 80- کیلوگرم مردان و 49- و 67+ کیلوگرم زنان برگزار میشود که آرمین هادیپور و فرزان عاشورزاده در این روز نمایندگان ایران هستند.
فرزان عاشورزاده هوگوپوش وزن 58- کیلوگرم در مرحله یکچهارم نهایی «صفوان خلیل» نماینده میدان دیده استرالیا که از سال 2002 تاکنون حضور در میادین بسیاری را تجربه کرده و مدال های بسیاری را بدست آورده را با نتیجه 7 بر 6 شکست داد و به مرحله نیمهنهایی راه پیدا کرد.
فرزان در نخستین مبارزه نیز برابر «مکس کاتر» تکواندوکار میدان دیده انگلیسی قرار گرفت و در نهایت موفق شد مقتدرانه و با نتیجه 28 بر 12 به برتری برسد.
نماینده کشورمان در مرحله نیمه نهایی و برای راهیابی به فینال میبایست «میخائیل آرتومونو» از روسیه نایب قهرمان جهان 2017 و قهرمان گرندپری لندن 2017 را شکست دهد.
هدایت این تیم برعهده مهدی بی باک به عنوان سرمربی، علیرضا نصرآزادانی به عنوان مربی و مهرداد یوسفی به عنوان مربی بدنساز است.
مسابقات فینال گرندپری G8 است و به نفر اول هر وزن 80 امتیاز، نفر دوم 48 امتیاز و نفر سوم 28.8 امتیاز در راستای افزایش امتیازات رنکینگ تعلق میگیرد.