شناسهٔ خبر: 22803607 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

رئیس سازمان اوقاف:

دانشکده ها ودانشجویان در زمینه وقف های قرآنی فعال شوند

حجت الاسلام محمدی گفت: بحث‌های قرآنی، موقوفات کمی دارد و اگر هم وقفی در این زمینه وجود دارد مطابق نیازهای روز جامعه نیست، لذا دانشکده ها ودانشجویان در این زمینه باید فعال شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست مشترک روسای دانشکده‌های علوم قرآنی  ومدیران ومسئولان سازمان اوقاف  با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در این سازمان برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم  در این نشست درباره ارتباط سازمان اوقاف و دانشکده‌های علوم قرآنی اظهار کرد: سازمان اوقاف و دانشکده‌های علوم قرآنی جزو یک خانواده هستند و باید از ظرفیت یکدیگر استفاده کنیم.

وی افزود: سازمان اوقاف و دانشگاه علوم و معارف قرانی امانتی در دست ما بوده و طبق فرمایش امام حسن عسکری (ع) باید حقش اداء شود بنابراین باید با کنار گذاشتن مسائل حاشیه‌ای ذهن‌مان معطوف به خدمت باشد.

رئیس سازمان اوقاف با اشاره به اینکه ۵ هزار و ۷۵۰ دانشجو در دانشکده‌های علوم قرآنی در حال تحصیل هستند، گفت: اگر همه با اتحاد و همدلی در تربیت قرآنی عمل کنیم، خدمت بزرگی کرده‌ایم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی با بیان اینکه اکثر املاک در اختیار دانشکده‌های علوم قرآنی موقوفه هستند، تصریح کرد: باید بطور جدی ارتقاء بهره‌وری ودرآمد صحیح برای این املاک در نظر گرفته شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی با اشاره به اینکه تمامی مشکلات بشر ناشی ازرعایت نکردن  دو معیار  راستگویی و امانت است، تصریح کرد: اگر سازمان ملل، شورای امنیت و مجامع بین‌المللی صداقت داشنه باشند، هیچ مشکلی در دنیا وجود نخواهد داشت.

وی تاکید کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران و خون شهیدان امانتی در اختیار ما است که باید حقش را اداء کنیم.

رئیس سازمان اوقاف به فرارسیدن هفته وحدت اشاره کرد و با بیان اینکه  مقام معظم رهبری   حفظ اتحاد و وحدت در زمان فعلی را از اوجب واجبات می دانند، گفت: باید مدیریت، اخلاق، رفتار، تلاش و خدماتمان طوری باشد که به‌عنوان شیعه سربلند شویم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی با بیان خدمات  اینکه بیش از ۷۰ هزار مسجد موقوفه در کشور وجود دارد، گفت: خدمات وقف بی نظیر است بطوریکه تمام مدارس حوزه علمیه کشور موقوفه هستند.

رئیس سازمان اوقاف با اشاره به اینکه خدمات علمی، آموزشی و فرهنگی وقف برای مردم بازگو شود، ادامه داد: با تمام این خدمات وقف، باز هم برخی می‌گویند وقف برای مردم چه کار کرده است؟

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی خاطرنشان کرد: یک هزار و ۴۰۰ مرکز درمانی موقوفه و ۱۳۳ بیمارستان موقوفه در سراسر کشور وجود دارد که برخی از این مراکز روزانه ۱۰ هزار مراجعه‌کننده دارد.

وی با اشاره به اینکه ۴۷۹ مکان ورزشی موقوفه در کشور وجود دارد، گفت: نخستین سیستم آب لوله‌کشی در بیرجند موقوفه است که به موقوفه آب لوله معروف است..

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی درباره ایجاد موقوفات نوین گفت: یکی از اولویتهای امسال، ایجاد موقوفات برای تولید علم و فناوری است و با توجه به اینکه در سند جامع علمی کشور چند حوزه از جمله حوزه علوم انسانی و علوم دینی قرار دارد و مطالعات قرآن و حدیث در این بخش مهم است بنابراین می‌تواند در تولید علم و فناوری اثرگذار باشد.

وی همچنین خواستار پاسخگویی به شبهات در دانشگاهها ی قرانی شد و افزود: شُبهات سنگینی علیه قرآن کریم مطرح است و باید از روشهای جدید و نوین برای بهره‌گیری از این کتاب آسمانی استفاده کنیم.

رئیس سازمان اوقاف به ضرورت ایجاد وقف های قرآنی هم اشاره کرد و گفت : یکی از موقوفاتی که وقف‌های کمی دارد، بحث‌های قرآنی است و اگر هم وقفی در این زمینه وجود دارد مطابق نیازهای روز جامعه نیست، لذا دانشکده ها ودانشجویان در این زمینه باید فعال شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی با بیان اینکه مردم را در وقف به درستی راهنمایی کنیم که دچار سختی نشوند، تصریح کرد: بیاییم به امور خیریه جهت صحیح دهیم و آن جهت صحیح سنت حسنه وقف است.

وی خاطرنشان کرد: این یک تهمت و دروغ است که می‌گویند با وقف کردن، سازمان اوقاف صاحب اموال واقف می‌شود؛ ۸ هزار و ۲۴۰ واقف، متولی موقوفات خودشان هستند و تاکنون  یک هزار و ۳۰۰ حکم تولیت صادر شده است.