شناسهٔ خبر: 22802579 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

استاندار قزوین:

واحدهای تولیدی در قزوین نیازمند حمایت هستند

قزوین- استاندار قزوین گفت: برای راه اندازی طرح توسعه ی واحدهای موفق می بایست حمایت جدی شود تا تولید در استان تقویت و میزان اشتغال نیز افزایش یابد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمحمد زاهدی روز شنبه در دیدار با مشاور مدیرعامل و مدیرکل هماهنگی امور استان های سازمان تامین اجتماعی کشور که در دفتر استاندار برگزار شد اظهار کرد: تامین اجتماعی استان قزوین از مجموعه ی مدیریتی خوبی برخوردار است و نسبت به مسایل کشور و استان احساس مسئولیت دارند.

وی ادامه داد: اگر تامین اجتماعی در کشوری به درستی شکل گیرد مردم نسبت به آینده خود احساس امنیت خاطر بیشتری خواهند داشت و امیدوارتر می شوند.

استاندار قزوین افزود: جایگاه  تامین اجتماعی از اهمیت زیادی برخوردار است نباید به حیاط خلوت تبدیل شود و با حمایت های جدی می بایست به خدمات رسانی خود به مردم ادامه دهد و این امر نیز حمایت جدی دولت را می طلبد.

زاهدی، استان قزوین را برای سرمایه گذاری و راه اندازی طرح های اقتصادی مهم مستعد اعلام کرد و افزود: استان قزوین دارای ظرفیت ها و پتانسیل های مهمی برای سرمایه گذاری است و ما از سرمایه گذاران حمایت جدی خواهیم داشت و از آنها استقبال می کنیم.

استاندار قزوین بیان کرد: برای حل مشکل واحدهای اقتصادی که نتوانسته اند خود را با تکنولوژی روز همراه کنند بایستی تصمیمات کارشناسی و خردمندانه اتخاذ شود و همچنین برای راه اندازی طرح توسعه ی واحدهای موفق می بایست حمایت جدی شود تا با این امر تولید در استان تقویت و میزان اشتغال نیز افزایش یابد.

مشاور مدیرعامل و مدیرکل هماهنگی امور استان های سازمان تامین اجتماعی کشور نیز در این نشست در سخنانی گفت: مردم این استان قدرشناس و بسیار صادق هستند واستان قزوین با توجه به پتانسیل های مهم، صنعتی بودن و وجود کانون های بازنشستگی فعال از اهمیت زیادی برخوردار است.

امینی افزود: رسالت سازمان تامین اجتماعی بسیار سنگین است و از حساسیت بالایی برخوردار است که مدیریت فعال و دقت زیادی می طلبد.