شناسهٔ خبر: 22802186 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری | لینک خبر

در پنجمین نشست مشترک شرکت‌های دانش‌بنیان دریایی مطرح شد؛

تقویت بانک اطلاعاتی توانمندی دریایی کشور ضروری است

صاحب‌خبر -



اطلاعات،توانمندی‌ها و محصولات تولیدی شرکت‌های دانش‌بنیان به‌منظور تکمیل بانک اطلاعاتی کشور بارگزاری می‌شود، تا درنهایت از آن‌ها در تنظیم قراردادهای ساخت کشتی استفاده شود. 
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ امین حاجی محمدی دبیر گروه تجاری‌سازی و توسعه بازار ستاد توسعه فناوری صنایع دریایی معاونت علمی در پنجمین نشست مشترک شرکت‌های دانش‌بنیان دریایی  با اشاره به اهمیت پیوست فناوری در قراردادهای کشتی‌سازی و ضرورت استفاده حداکثری از توانمندی داخلی در ساخت شناور و تجهیزات دریایی وابسته اظهار کرد: به‌منظور توسعه و پیشرفت در صنایع دریایی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌بایست تا اطلاعات توانمندی‌ها و محصولات تولیدی خود را به‌صورت کامل در پایگاه جامع اطلاعات دریایی کشور برگزاری کرده تا بانک اطلاعاتی توانمندی دریایی کشور در این حوزه تکمیل شود و در تنظیم قراردادهای ساخت کشتی، مورد استناد و استفاده قرار گیرد.
در این جلسه گزارشی در خصوص سومین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت و پاویون تخصصی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین‌المللی دریایی یورو پورت ارائه شد. همچنین برنامه شرکت‌های دانش‌بنیان دریایی علاقه‌مند به‌منظور ارائه دستاوردها و توانمندی‌ها در نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دریایی و دریانوردی کیش بررسی شد.
سپس ضرورت و روش‌های تکمیل و به‌روزرسانی اطلاعات شرکت‌ها و محصولات در پایگاه اطلاعات دریایی ایران  به‌منظور به‌روزرسانی کتابچه معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان دریایی و اطلس تجهیزات دریایی تصریح شد.
بر اساس این گزارش، پنجمین نشست مشترک شرکت‌های دانش‌بنیان دریایی در محل ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.
پایان پیام/32