شناسهٔ خبر: 22797046 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شهروند | لینک خبر

ویترین خانواده

صاحب‌خبر -

اوراق مسکن ارزان شد

ایسنا| با توجه به روند معاملات اوراق تسهیلات مسکن در فرابورس ایران، قیمت این اوراق طی روزهای گذشته شاهد روند نزولی بوده و هر برگ از آن در برخی از نمادها تا 75‌هزار تومان دادوستد می‌شود. با این حساب زوج‌های تهرانی باید برای دریافت 110‌میلیون تومان وام مسکن به علاوه وام جعاله، 16‌میلیون و 500‌هزار تومان هزینه کنند.گفتنی است؛ در روزهای گذشته قیمت اوراق (تسه) تسهیلات مسکن نسبت به هفته‌های گذشته روند نزولی در پیش گرفته و برخی از تسه‌ها تا 74‌هزار و 200 تومان کاهش قیمت یافته‌اند.

برخی نانوایان گران‌فروشی می‌کنند

ایسنا|  درحالی‌که با دستور رئیس‌جمهوری اجرای مصوبه افزایش قیمت انواع نان منتفی شده، برخی نانوایی‌ها در تهران نه‌تنها نرخ‌نامه‌های گذشته خود را برداشته‌اند، بلکه نان را با قیمت‌های جدید می‌فروشند و کسی از اصناف و اتحادیه‌های ناظر هم حاضر به پاسخگویی نیست.
پس از تصویب و ابلاغ مصوبه ستاد تنظیم بازار مبنی بر افزایش ۱۵‌درصدی قیمت نان و ابلاغ قیمت‌های جدید از سوی اتاق اصناف ایران که براساس آن مقرر شده بود از ابتدای آذر ماه نانوایی‌های تهران نان را با نرخ‌های جدید ابلاغ شده بفروشند، رئیس‌جمهوری دستور داد که این مصوبه متوقف شود و قیمت نان به حالت قبل برگردد.
براساس گزارش‌های رسیده، برخی نانوایی‌ها پس از لغو مصوبه افزایش قیمت نان باز هم محصول خود را با قیمت‌های جدید به مردم می‌فروشند و نرخ‌های خود را به حالت قبل بازنگردانده‌اند و از سوی دیگر نیز نرخ‌نامه‌های قبلی را نیز از روی دیوار خبازی‌ها برداشته‌اند.

قیمت خودروهای وارداتی سر به فلک گذاشت
فارس| توقف ثبت سفارش واردات خودرو و عدم عرضه برخی خودروهای وارداتی از سوی بعضی شرکت‌های واردکننده باعث ایجاد هرج و مرج در بازار این خودروها شده است به‌ طوری‌ که شاهد افزایش قیمت ۱۰۰ میلیون تومانی برای بعضی محصولات هستیم.
در این مورد می‌توان به قیمت 235 میلیون تومانی سورنتو در تیرماه امسال اشاره کرد که در حال حاضر به 335 میلیون تومان رسیده و به این ترتیب افزایش قیمت 100 میلیون تومانی را تجربه کرده است. البته هرج و مرج در بازار خودرو باعث شده تا برخی فروشندگان، این خودرو را حتی با قیمت 350 میلیون تومان نیز عرضه کنند.