شناسهٔ خبر: 22796647 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

​به مناسبت هفته وحدت برگزار شد

نشست گفتمان وحدت با محوریت بانکداری اسلامی/ علما باید در راه وحدت حتی در مسائل بانکی گام های مهمی بردارند

نشست گفتمان وحدت با محوریت بانکداری اسلامی و با حضور روحانیون، ائمه جمعه و جماعت اهل سنت استان آذربایجان غربی برگزار شد که کلیدواژه تمام سخنرانان رعایت بانکداری اسلامی بود و وظیفه علما و طلاب شیعه و سنی دوری و مقابله با حرام اعلام شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری تقریب از ارومیه، رئیس دفتر نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت استان آذربایجان غربی به عنوان اولین سخنران این نشست آغاز هفته وحدت را تبریک گفت و اظهار داشت: وظیفه علما دیندار نگه داشتن مردم با رعایت و نظارت بر معاملات مالی آنهاست.

حجت الاسلام عسگر فعال آذر افزود: تمام علما دغدغه بانکداری اسلامی دارند و دوری و مقابله با حرام الهی وظیفه علما و طلاب شیعه و سنی است.

وی اضافه کرد: پیشنهاد بعضی از بانک ها برای ایجاد بانک اسلامی بدون سود و ربا باید مورد توجه علماء و مردم باشد و در ایجاد چنین بانک هایی گام های اساسی برداشته شود.

رئیس دفتر نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت استان تصریح کرد: مسئله عملیات بانکی بین مردم و بانک ها یک عمل انجام شده است که وظیفه علماست در مسائل بانکداری اسلامی راهکار دهند.

ضرورت رعایت مسائل فقهی و شرعی در مسائل بانکی

امام جمعه اهل سنت ارومیه نیز با تبریک هفته وحدت بر ضرورت رعایت مسائل فقهی و شرعی در مسائل بانکی و معاملات تاکید کرد و گفت: دین اسلام دین کاملی است و برای هر مسئله ای حکم الهی دارد.

ماموستا بیضاوی با بیان اینکه مسئله بانکداری با رویکرد اسلامی کمتر مورد توجه قرار گرفته است، افزود: هم اندیشی علمای جهان اسلام و روسای بانک ها می تواند راهکارهای درستی ارائه دهد.

امام جمعه اهل سنت ارومیه تصریح کرد: حل مسائل اقتصادی یک ضرورت اساسی است و اگر مشکل رعایت مسائل شرعی و فقهی حل شود بسیاری از مشکلات جهان اسلام حل می شود.

دین و اقتصاد دو حوزه در هم تنیده است

مدرس علوم دینی اهل سنت ارومیه نیز بعد از تبریک حلول ماه مبارک ربیع الأول گفت: تنها صراط مستقیم همین دین الهی است و وقتی دین را می پذیریم باید تمامی اجزای آن را نیز قبول داشته باشیم.

ماموستا محمد پور افزود: دین و اقتصاد دو حوزه در هم تنیده است که نمی توان آن ها را از هم جدا کرد، اقتصاد ، معاد و معاش مردم آنقدر به هم وابسته اند که غیر قابل تفکیک هستند

وی خاطرنشان کرد: یکی از کارهایی که باید انجام شود ریشه کن کردن فقر است، همین فقر انسانها را به سمت کفر سوق میدهد که امروزدنیای اسلام دچار این فقر شده است و با وجود همین نفت و گاز در کشور های مسلمان که یک قطب قوی اقتصادی است، باز هم مسلمانان دست جلو خارجی ها دراز می کنند