شناسهٔ خبر: 22795862 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نود | لینک خبر

نشريه آس: اسپانيا بازي‌هاي پيچيده‌‌‌اي مقابل ايران و مراکش دارد

يکي از نشريات ورزش معتبر اسپانيا بازي سختي را براي تيم ملي اين کشور برابر شاگردان کارلوس کي‌روش پيش‌بيني کرده است.

صاحب‌خبر -

 نشريه آس اسپانيا با اشاره به قرعه تيم ملي فوتبال اين کشور در جام جهاني 2018 که با پرتغال، ايران و مراکش همگروه شده، نوشت: مصاف‌مان با پرتغال از برخي جهات مزيت‌هاي زيادي دارد اما بازي‌هايي که برابر ايران و مراکش انجام خواهيم داد، پيچيده خواهند بود.

آس در ادامه نوشته است:‌ ايران با هدايت کارلوس کي‌روش، سرمربي سابق رئال مادريد، در دور اخير به شيوه‌اي تحسين‌برانگيز به جام جهاني صعود کرده اما سابقه اين تيم در مرحله نهايي جام جهاني چندان جالب نيست و اين تيم در 5 حضورش تنها يک پيروزي در اين رقابت ها داشته است که به سال 1998 مقابل آمريکا برمي‌گردد.

تيم ملي اسپانيا دومين حريف شاگردان کارلوس کي‌روش در مرحله جام جهاني 2018 روسيه است که اين بازي در تاريخ 20 ژوئن ساعت 22:30 به وقت تهران برگزار مي‌شود.