شناسهٔ خبر: 22795848 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: افکارنیوز | لینک خبر

افکارنیوز بررسی کرد؛ وقف چی در گفتگو با افکارنیوز: عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت‌وگو با افکارنیوز: افکارنیوز بررسی کرد؛ افکارنیوز بررسی کرد؛ ادیانی به افکارنیوز خبر داد، پژمانفر در گفتگو با افکار نیوز: بروز رسانی می شود؛ رهبر انقلاب در دیدار دست اندرکاران کنگره قرآن: افکارنیوز بررسی کرد؛ یوسفیان ملا در گفتگو با افکارنیوز: پژویان در گفت‌وگو با «افکارنیوز»: افکارنیوز بررسی کرد: رحیمی در گفتگو با افکار نیوز: مسعود کیمیایی:

تاکید دیپلمات سوری بر لزوم برگزاری گفتگو‌های ژنو بدون تعیین پیش شرط

ریاض حداد، سفیر سوریه در روسیه، از آمادگی دمشق برای شرکت در گفتگو‌های صلح سوریه بدون هیچ پیش شرط خبر داد.

صاحب‌خبر -
به گزارش افکارنیوز،

او روز جمعه گفت گفتگو‌ها میان طرف‌های سوری در ژنو باید بدون پیش شرط برگزار شود.

سفیر سوریه در روسیه در کنفرانس خبری در شهر قازان گفت: گفتگو‌های صلح برای حل سیاسی بحران سوریه چند سالی در ژنو برگزار می‌شود، اما این گفتگو‌ها خطوط و چارچوب کلی حل سیاسی بحران سوریه را تعیین می‌کند.

حداد افزود: «البته دولت سوریه کار‌ها و برنامه‌هایش را با دوستان روس خود هماهنگ می‌کند و بر این اساس ما برای برگزاری گفتگو‌های سیاسی آماده‌ایم مشروط به این که گفتگو‌ها بدون پیش شرط باشد».

سفیر سوریه در مسکو با اشاره به کنفرانس گفتگوی ملی سوریه که قرار است در سوچی روسیه برگزار شود، گفت: این کنفرانس نقطه عطفی در پرونده سوریه خواهد بود.

حداد افزود: زمان برگزاری کنفرانس گفتگوی ملی سوریه هنوز مشخص نشده است.

او به خبرنگاران گفت: «نشست سوچی بسیار مهم خواهد بود و کار‌های بزرگی برای تدارک تشکیل آن صورت می‌گیرد و بر این اساس همه ما به نتایج نشست سوچی امیدوار هستیم و آن را نقطه عطفی در حیات سوریه می‌دانیم».

شایان ذکر است دور هشتم مذاکرات صلح سوریه در ژنو از روز سه شنبه آغاز شده است. استفان دی میستورا، نماینده ویژه سازمان ملل در سوریه، به نتایج نشست دور هشتم گفتگو‌های ژنو برای حل سیاسی بحران سوریه ابراز امیدواری و تاکید کرد این دور از گفتگو‌ها در مقایسه با دوره‌های قبلی بسیار متفاوت خواهد بود. او گفت دور هشتم مذاکرات صلح ژنو در واقع دور نخست گفتگو‌های واقعی درباره صلح سوریه است.