شناسهٔ خبر: 22790647 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز:

مسئولان در بیان آمار واقعیت‌ها را در نظر بگیرند

کرج - نماینده ولی‌فقیه در استان البرز خطاب به مسئولان گفت: در بیان آمار واقعت ها را در نظر بگیرید، آمارها باید با واقعیت زندگی مردم منطبق باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید محمدمهدی حسینی همدانی در خطبه نمای جمعه کرج بابیان اینکه حفظ زبان انسان را به درجات عالی از جهت روحی و معنوی می‌رساند، اظهار کرد: متقین در این زمینه نسبت به دیگر افراد جلوتر هستند.

وی بابیان اینکه بر اساس حکمت دوم از کتاب نهج‌البلاغه کسی زبانش بر او حاکم است پیش خود ذلیل می‌باشد، افزود: این عبارت بسیار پرمعنا است، نباید بدون تأمل و اندیشه هر سخنی را بر زبان جاری و ساری کرد.

خطیب نماز جمعه کرج در ادامه بیان کرد: کسی که بدون فکر سخن می‌گوید برای خود هیچ ارزش و منزلتی قائل نیست و بیشتر اوقات سخن گفتن بدون تفکر و تعقل سبب هلاکت افراد می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با اشاره به اینکه توجه به این کلام امیر المومنین انسان را از پرحرفی دور می‌سازد، تصریح کرد: وقتی انسان دارای امیر و مولایی است باید تحت امیر خود باشد و بر اساس فرامین حاکم عمل کند.

آیت الله حسینی همدانی بابیان اینکه از امروز ایام ولادت رسول مکرم اسلام حضرت محمد(ص) به روایات اهل سنت آغاز می‌شود که شروع هفته وحدت نیز است، اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم به افرادی که به پروردگار و روز قیامت ایمان‌دارند دستور داده تا همه به پیامبر اکرم (ص) اقتدا کنند و آن حضرت را اسوه بدانند.

وحدت امت اسلام یکی از اهداف و یکی از سیره‌های حائز اهمیت حضرت محمد (ص) است، این مهم امروز در بیانات مقام معظم رهبری مورد تأکید و توجه است

وی خاطرنشان کرد: این ایام را که با ولادت امام جعفر صادق (ع) نیز همراه شده به تمام مؤمنین و مؤمنات تبریک می‌گویم، پیامبر اکرم(ص) اسوه و الگویی ویژه در گفتار و رفتار محسوب می‌شود که برقراری وحدت بین امت اسلامی یکی از ویژگی‌های بارز آن حضرت محسوب می‌شد.

خطیب جمعه کرج با اعلام اینکه رفتار رسول خدا که برقراری وحدت امت اسلامی است توجه آن حصرت به مباحث سیاسی را گوش زد می‌کند، گفت: اداره سیاسی جامعه به نحوه نگاه رسول خدا (ص) بازمی‌گردد، آن حضرت سیره‌های مختلفی داشتند که  سیره سیاسی یکی از ویژگی‌های مهم ایشان بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز بابیان اینکه مردم و مسئولان باید درک درست و واضحی از سیره‌های نبی اکرم(ص) ازجمله سیره سیاسی داشته باشند، اظهار کرد: اگر سیره رسول خدا بر ایجاد امتی واحد معطوف شده و توجه دارد این امر می‌تواند ملاک و معیاری اساسی برای وضعیت کنونی جهان اسلام جامعه باشد.

آیت الله حسینی همدانی با اشاره به فرمایشات امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه اسلام آمده است تا تمام ملل دنیا از عرب، عجم، ترک و فارس را باهم متعهد کند و یک امت بزرگ به نام امت اسلام در جهان برقرار سازد، افزود: وحدت امت اسلام یکی از اهداف و یکی از سیره‌های حائز اهمیت حضرت محمد (ص) است، این مهم امروز در بیانات مقام معظم رهبری مورد تأکید و توجه است.

وی بیان کرد: با نگاه به زندگی و سیره رسول اکرم (ص) موارد متعددی را مشاهده خواهیم کرد که دستور به ایجاد وحدت اسلامی در آن مورد تأکید واقع‌شده است، راه‌های تحقق این مسئله مهم نیز گذشته از آیات قران کریم در سیره رفتاری و روش گفتاری پیامبر اکرم(ص) نیز نمود دارد.

دشمن در مسیر ایجاد تفرقه بین امت اسلامی تلاش و هزینه‌های سنگینی را متحمل شده است

خطیب جمعه کرج با اعلام اینکه این امر بعد از وفات پیامبر درروش و سیره زندگی اولیا دین و ائمه اطهار نیز وجود داشت، گفت: رسول خدا در تأمل نظر مخالفان با صبر و شکیبایی برخورد می‌کرد و با این روحیه با پیروان مذاهب مختلف و طرفداران ادیان گوناگون در کمال آرامش و بدون تعصب به گفتگو می‌پرداخت و آرام‌آرام افراد را به سمت اسلام متوجه می‌ساختند.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز ادامه داد: رسول گرامی اسلام (ص) گاهی به بیان توطئه دشمن برای تفرقه بین مسلمانان اشاره می‌کردند، همچنین بایستی بر این نکته نیز اذعان داشت که امروز دشمنان حکومت اسلامی پول‌های گزاف که از سرویس‌های اطلاعاتی و استکباری در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد با تمام قوا تلاش می‌کنند تا وحدت بین مسلمان ایجاد نشود.

آیت الله حسینی همدانی بابیان اینکه ولادت رسول خدا که هفته وحدت نامیده شده توسط عده‌ای تحت عنوان هفته برائت عنوان می‌شود، اظهار کرد: باید دید از این حرکت‌ها چه افرادی سود می‌برند، اگر دیدید دشمن افراد را به امور تفرقه‌افکن تشویق می‌کند باید به این دسته از اقدامات حساس شد.

وی بابیان اینکه در محرمی که گذشت در برخی از کشورها از نذری دادن مردم جلوگیری کردند اما اجازه قمه‌زنی به آن‌ها داده شد، افزود: باید به این قبیل اقدامات حساس شد و دید که چرا برخی این‌گونه عمل می‌کنند، دشمنان با اسلام به‌خصوص شیعه که منادی وحدت امت اسلام است مخالف دارند و حیات خود را در تفرقه بین امت‌های اسلامی می‌دانند.

خطیب جمعه کرج تأکید کرد: دشمن در مسیر ایجاد تفرقه بین امت اسلامی تلاش و هزینه‌های سنگینی را متحمل شده است با نگاه به کشورهای اسلامی می‌توان شاهد توطئه استکبار بود به‌گونه‌ای که امروز عربستان سعودی را تجهیز کرده و با هزینه‌های گزاف و در اختیار قرار دادن سلاح بستر کشتار و شهادت مردم بی‌گناه یمن را فراهم می‌سازند.

افراد تندرو از هر فرقه‌ای که موجب اختلاف هستند باید کنترل شوند، نباید به یکدیگر تهمت‌زده و از توطئه‌های دشمن نیز غافل بود

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با اعلام اینکه این اقدامات برای غافل شدن از دشمن اصلی و نژادپرست اسرائیل جلاد است، اظهار کرد: هفته گذشته صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل گزارش داده بود در سال ۲۰۱۶ حدود ۲۳ هزار نوزاد و ۴ هزار و ۲۷۲ مادر در یمن کشته‌شده‌اند.

آیت الله حسینی همدانی با اشاره به اینکه اگر اتحاد امت اسلام از بین برود تنها این کشورها به خرابی کشیده نخواهند شد بلکه وضعیت به‌گونه‌ای می‌شود هر کس به هر طریقی به این پیکره صدمه وارد خواهد کرد، یادآور شد:  کشتار مردم میانمار نمونه این خرابی، کشتار و جنایات است.

وی با اشاره به اینکه روش رسول گرامی اسلام (ص) برای ایجاد وحدت بین امت اسلامی احترام به مقدسات دیگران بوده، سیره رسول خدا این را آموزش می‌دهد که تا می‌توانید دست از اختلافات بردارید و بر نکات مشترک تأکید داشته باشید، خاطرنشان کرد: افراد تندرو از هر فرقه‌ای که موجب اختلاف هستند باید کنترل شوند، نباید به یکدیگر تهمت‌زده و از توطئه‌های دشمن نیز غافل بود.

خطیب نماز جمعه کرج با تأکید بر اینکه یکی از کسانی که سیره پیامبر گرامی اسلام در مسائل سیاسی و بحث وحدت را دنبال کرد امام جعفر صادق(ع) بود، اظهار کرد: حضرت امیرالمؤمنین(ع) در حد اعلا به این فرمان‌ها نیز عمل کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با اشاره به اینکه کسانی که درصدد ایجاد اختلاف در جامعه هستند از دشمنان تبعیت می‌کنند، تأکید کرد: در زمان ما دشمنان دندان‌تیز کرده، ۴۰ کشور اسلامی و عربی که بعضاً خود حامی تروریست هستند به سرکردگی عربستان ائتلاف می‌کنند و هم‌پیمان می‌شوند بدون شک مبارزه با کشور اسلامی ایران و عراق از اهداف آن‌ها است.

مجلسیان اخلاق، رفتار، جهت‌گیری‌های سیاسی و اجتماعی شهید مدرس را الگوی رفتاری خودشان قرار دهند

آیت الله حسینی همدانی با اعلام اینکه دشمن در نظر دارد مبارزان فلسطینی را به‌جای مبارزان تروریست معرفی کنند، اظهار کرد: بدون شک وحدت جهان اسلام این توطئه‌ها را نقش بر آب خواهد کرد.

وی در بخش دیگری به‌روز دهم آذرماه سالروز شهادت فقید مجاهد و مبارز آیت‌الله سید حسن مدرس اشاره کرد و گفت: روز شهادت این فقید عالی‌قدر را روز مجلس نام‌گذاری کرده‌اند، خیلی خوب است که مجلسیان اخلاق، رفتار، جهت‌گیری‌های سیاسی و اجتماعی شهید مدرس را الگوی رفتاری خودشان قرار دهند.

خطیب جمعه کرج با تأکید بر اینکه شهید مدرس همه موقعیت‌های خود را درراه اعتلای اسلام و نشر عقاید دین و دفاع از ارزش‌های متعالی شیعه هزینه کرد، گفت: شهید مدرس تا لحظه شهادت مردانه ایستادگی کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با اشاره به اینکه وظیفه خدمتگزاری در مجلس بسیار سرنوشت‌ساز است، گفت: به‌عنوان نماینده مردم مسئولیت سنگینی متوجه نمایندگان مجلس است به‌موقع رأی دادن، به‌موقع رأی ندادن نظارت بر امور داشتن، سؤال از دستگاه‌ها و وزرا، در مقابل موضوعات حساس بودن از اهمیت بالایی برخوردار است.

آیت الله حسینی همدانی به ارسال لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم که از سوی رئیس‌جمهور برای طی تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارائه شد اشاره کرد و گفت: این لایحه از درجه اهمیت بالایی برخوردار است، اگر در تصویب این لایحه مجلسیان محترم دقت لازم را نداشته باشند ممکن است امنیت ملی کشور به خطر بیفتد.

جنبش دانشجویی همیشه مورد طمع دشمن بوده است

وی همدانی با اشاره به اینکه این لایحه در بحبوحه زلزله کرمانشاه تقدیم مجلس شد، گفت: شبیه این لایحه در مجلس بسیار اتفاق افتاده است، همان‌طور که دیدید ۲۰ دقیقه طول کشید و مسئله مهمی مانند برجام به تصویب رسید.

خطیب جمعه کرج خطاب به مردم که تبعات برجام را دیدید، گفت: کشور درگیر تبعات برجام است به‌طوری‌که بانک‌های کشور هنوز با مشکل مواجه هستند و مشکلات اقتصادی گریبان گیر کشور است.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز در بخش دیگری با اشاره به فرارسیدن شانزدهم آذرماه، روز دانشجو، گفت: شاید بتوان گفت شروع جنبش دانشجویی از همین روز بوده و تاکنون ادامه دارد و در این سال‌ها مورد طمع دشمن بوده است.

آیت الله حسینی همدانی گفت: از زمان شهادت سه دانشجو در شانزدهم آذرماه سال ۱۳۳۲ تا امروز سیاست‌های استکباری نظام سلطه نسبت به کشور ما تغییر نکرده بلکه بدتر و شدیدتر شده است.

وی با تأکید بر دشمن‌شناس بودن، گفت: دانشجوی آگاه امروز باید برای پیشرفت کشور تلاش کند و تحقق عدالت که موردنظر اسلام و نظام اسلامی است را مدنظر قرار دهد و نسبت به این موضوع تحلیل عمیقی داشته باشد.

جنبش دانشجویی نمی‌تواند استکبارستیز نباشد

خطیب جمعه کرج بابیان اینکه جنبش دانشجویی نمی‌تواند استکبارستیز نباشد، گفت: اگر کسی از دانشجویان بخواهد دست از این هدف بردارند و پای در این مسیر نگذارند قطعاً در مسیری خلاف اهداف اسلام و نظام اسلامی حرکت خواهند کرد.

نماینده ولی فقیه در استان البرز گفت: مسئولیت دانشجویان کشور این است که باایمان و عقلانیت در همه عرصه‌ها مطالبه گر و عدالت‌خواه باشند، با فساد مبارزه کنند و نقد منصفانه داشته باشند.

آیت الله حسینی همدانی به خواسته‌های رهبری از دانشجویان اشاره کرد و گفت: ایشان خطاب به دانشجویان فرمودند، مسئولیت شما سنگین است هم باید درس بخوانید هم محیط سیاسی خود را بشناسید، هم‌روی محیط سیاسی اثر بگذارید و هم خودتان را ازلحاظ فکری و روحی برای فردای کشور آماده کنید.

وی در بخش دیگری خطاب به مسئولان گفت: در بیان آمار واقعت ها را در نظر بگیرید، آمارها باید با واقعیت زندگی مردم منطبق باشد.

خطیب جمعه کرج با اشاره به اینکه برخی از آمارهای ارائه‌شده غلوآمیز است، گفت: مثلاً آمار بانک مرکزی بودجه عمرانی شهریورماه کشور را سه هزار میلیارد تومان اعلام کرده درحالی‌که بودجه عمرانی تخصیصی سه ماه اخیر را ۲۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز تأکید کرد: در بحث اشتغال که مسئله حساسی است ۳۶ درصد بیکاران کشور فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند درحالی‌که آقایان می‌گویند تعدادی از دانشجویان قبل از اتمام دوره کارشناسی جذب بازار کار می‌شوند.

برخی از نابودی داعش احساس ناراحتی می‌کنند

ایت الله حسینی همدانی در بخش دیگری از حرکت زیبای علیرضا کریمی پهلوان البرزی یادکرد و گفت: این جوان ورزشکار با اقدام خودش بار دیگر از ارزش‌های نظام دفاع کرد.

وی با اشاره به برخی اعتراض‌ها نسبت به اقدام علیرضا کریمی مقابل ورزشکار اسراییلی، گفت: متأسفانه عده‌ای کاسه‌لیس رژیم صهیونیستی که دنبال فرصت بودند در این خصوص  گزافه‌گویی کرده و لب به اعتراض گشودند گویا این افراد جنایات اسراییل غاصب را فراموش کرده‌اند.

خطیب جمعه کرج تاکید کرد: برای مبارزه با استکبار به سرکردگی آمریکا و نابودی اسراییل و محو این لکه ننگ از زمین آرام نمی‌نشینیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با اشاره به اینکه امروز فتنه داعش تمام‌شده که کار بزرگی صورت گرفته است، گفت: اما معلوم نیست چرا برخی در داخل کشور علیه منافع ملی حرکت می‌کنند.

آیت الله حسینی همدانی با اشاره به اینکه برخی از نابودی داعش احساس ناراحتی می‌کنند، به طرح این سؤال پرداخت مگر چه چیزی را از دست داده‌اید، چرا عزت و اقتدار ملی را نشانه گرفته‌اید؟

وی گفت: ملت ایران اسلامی بر حفظ منافع و امنیت ملی با احدی عقد اخوت نبسته‌اند، بهتر است مسئولان باکسانی که امنیت ملی را به خطر می‌اندازند، برخورد کنند.