به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، ترش کردن و سوزش سر دل یکی از شایعترین عوارض بیماری به نام ریفلاکس است. بیماری که با مزه بدن دهان و تلخی صبحگاهی معروف است و در گذر زمان میتواند به سرطان مری هم منجر شود. توصیههای غذایی و پیشگیریها میتواند برای بهبود ریفلاکس مناسب باشد. بهخصوص در فصل پاییز با توجه به افزایش میزان مرکبات در سبد میوهها باید مبتلایان به ریفلاکس بیشتر حواسشان را جمع کنند. مرکباتی مانند پرتقال، لیمو و گریپفروت میتواند علایم رفلاکس و سوزش سردل را تشدید کند.
شکلات و کاکائو به دلیل آنکه حاوی کافئین و محرکهای دیگری مانند تئوبرومین هستند، در تشدید علائم ریفلاکس موثرند. از سوی دیگر شکلات چربی بالایی دارد؛ یعنی هضم آن طولانیتر است و میتواند محرک ریفلاکس یا سوزش معده باشد. گوجهها به دلیل آنکه سرشار از اسیدسیتریک، مالیک اسید و آسکوربیک اسید هستند، میتوانند معده و مری را آزار دهند، پس بهتر است مبتلایان به ریفلاکس از گوجه و محصولاتش کمتر استفاده کنند. مصرف داروهایی مانند امپرازول و پنتاپرازول تحت نظر پزشک معالج میتواند به بهبود هرچه زودتر ریفلاکس کمک کند.