شناسهٔ خبر: 22768791 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

توزیع ۷۲هزار و۵۳۸ بسته غذایی بین زلزله‌زدگان کرمانشاه

صاحب‌خبر -
سرویس شهرستان‌ها: رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر کشور، از توزیع ۷۲ هزار و ۵۳۸ بسته غذایی سه روزه و یک ماهه میان افراد زلزله‌زده استان کرمانشاه خبر داد.
مرتضی سلیمی اظهار داشت: از مجموع بسته‌های غذایی توزیع شده، ۴۰ هزار و ۹۸ بسته آن ۷۲ ساعته و ۳۲ هزار و ۴۴۰ بسته نیز یک ماهه بوده است. وی افزود: در کنار بسته‌های غذایی، ۲۰ هزار و ۴۸ بسته بهداشتی نیز میان زلزله زدگان استان کرمانشاه توزیع شده است. او گفت: در مدتی که از زلزله مهیب کرمانشاه می‌گذرد، تاکنون ۸۳ هزار و ۸۵۴ تخته چادر امدادی، ۲۴۰ هزار تخته پتو و ۴۲ هزار و ۴۱۴ شعله چراغ گرمایشی (والور) میان زلزله‌زدگان توزیع شده است.
وی افزود: در این مدت همچنین ۱۵۱ تن برنج، یک میلیون و ۲۰۰ هزار بطری آب معدنی، ۶۶۵ هزار قوطی کنسرو، ۵۶ هزار تخته موکت، ۲۴ هزار بطری روغن خوراکی، ۳۲ هزار و ۲۳۷ ست ظروف و ۵۵۰۰ شعله بخاری برقی نیز میان زلزله‌زدگان توزیع شده است.
وی با بیان این که تاکنون ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم قند و شکر و ۸۶ هزار و ۶۰۰ ثوب پوشاک، میان زلزله‌زدگان توزیع شده است، افزود: ۱۸۰ هزار کیلوگرم نایلون پوششی، ۲۰ هزار قوطی آبمیوه و ۲۶۰۰ قوطی شیرخشک نیز تاکنون در مناطق زلزله‌زده توزیع شده است.
سلیمی افزود: ۵۴۱ تیم امداد و نجات در قالب تیم‌های واکنش سریع، تیم تخصصی درمان اضطراری، آواربرداری و اسکان اضطراری متشکل از افراد متخصص و امدادگران و نجاتگران به مناطق زلزله زده اعزام شدند. رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به اینکه ۱۷ روز از وقوع زلزله گذشته است، گفت: ۲۷۰۵ نیروی عملیاتی، ۴۱۸ خودرو عملیاتی فعال در منطقه، ۱۳۸۴ نیرو عملیاتی و ۱۷۴ دستگاه در قالب خودرو آمبولانس، کمک دار، نجات، کامیون، کامیونت و تریلر در منطقه حضور دارند.
*شمار قربانیان زلزله
سازمان پزشکی قانونی آخرین آمار تلفات زلزله استان کرمانشاه را ۵۰۵ نفر اعلام کرد. براساس اعلام این سازمان با شناسایی و معرفی ۲۱ جسد دیگر از متوفیان زلزله کرمانشاه توسط کمیته تجسس، شمار اجساد این حادثه به ۵۰۵ تن افزایش یافت. از این اجساد ۲ نفر مربوط به ثلاث باباجانی و ۱۹ نفر دیگر مربوط به سرپل ذهاب بود.