شناسهٔ خبر: 22731158 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

"شب شعر رحمت و وحدت "به مناسبت آغاز هفته وحدت برگزار می شود

شب شعر رحمت و وحدت به مناسبت آغاز هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) جمعه دهم آذر بعد از نماز مغرب و عشا در شبستان امام خمینی حرم حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار می گردد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری تقریب(تنا)، در این مراسم  که با حضور علما، طلاب و مردم همیشه در صحنه شهر قم برگزار می شود، آیت الله اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به  تبیین ضرورت وحدت در جامعه و جهان اسلام و ایجاد راهکارهای مشترک بین مذاهب اسلامی در مقابل توطئه ها و فتنه های استکبار خواهند پرداخت.

در ادامه شعرای برجسته شیعه و اهل سنت ایران استاد محمد علی مجاهدی، حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالله حسینی، عباس شاه زیدی،امجد ویسی، فیاض حسنلو و محمد جواد شرافت به شعر خوانی در مدح پیامبر اکرم (ص)خواهند پرداخت .

این مراسم به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و با مشارکت مرکز مدیریت حوزه های علمیه، آستان مقدس حضرت فاطمه معصوعه (س)، صدا و سیمای قم و شهرداری قم برگزار می شود.