
به گزارش پایگاه خبری اللؤلؤه بحرین، سازمان عفو بین الملل خواستار این شد تا مسئولان بحرینی هرچه سریعتر آیت الله شیخ عیسی قاسم را برای درمان به بیمارستان منتقل کنند.
به گزارش ایرنا، یکی از رهبران جنبش الوفاق بحرین روز گذشته (یکشنبه) از وخامت حال آیت الله شیخ عیسی قاسم مرجع دینی بحرین خبر داده بود.
وی گفته بود که عیسی قاسم نیاز به معالجه فوری دارد و این درحالی است که اکنون در بازداشت اجباری قرار دارد و نیروهای امنیتی در اطراف منزلش مستقر شده اند.
درهمین حال با بحرانی شدن وضعیت جسمانی شیخ عیسی قاسم رهبر جنبش الوفاق بحرین خانواده وی نیز خواستار اعزام تیم پزشکی بین المللی برای مداوای او شدند.
شامگاه دوشنبه اطراف منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم در محله الدراز صحنه درگیری میان نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه و جوانان بحرینی بود.
مردم بحرین در اعتراض به وخامت حال آیت الله شیخ عیسی قاسم در مناطق مختلف این کشور تظاهرات کردند.
پس از اوج گیری تظاهرات ضددولتی در بحرین رژیم این کشور شیخ عیسی قاسم هفتاد ساله را به دلیل سخنرانیهایش تحت تعقیب قضایی و سپس حصر خانگی قرار داد.
شبک**9365**1392**مترجم: رضا میرزائی**انتشار: ابوالفضل بابایی