به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش به نقل از استان ایلام، علی بیرانوند مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: دومین محموله حمایتی اهدا شده توسط کارکنان ستادی اداره کل به ارزش بیش از 60 میلیون ریال شامل 100 سبد غذایی، 21 قلم کالای خشکبار، شیرخشک ، لباس و دیگر اقلام مورد نیاز با همت اداره تعاون و رفاه و امور بانوان استان جهت مناطق زلزله زده به استان کرمانشاه ارسال شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان ايلام با ابراز تاسف و تسلیت به خانوادههای جان باختگان این حادثه، افزود: پس از اعلام خبر جمع آوری وسایل و مواد مورد نیاز آسیب دیدگان حادثه زلزله در کرمانشاه ، کارکنان ، فرهنگیان و دانش آموزان ایلامی نیز در کنار سایر مردم به اهداء انواع مایحتاج ضروری زلزله زدگان در مدارس و اداره آموزش و پرورش تابعه استان پرداختند.
وي خاطرنشان کرد: کمک های فرهنگیان و دانش آموزان همچنان ادامه دارد که پس از جمع آوری مجدد به کرمانشاه و کمک به زلزله زدگان ارسال می شود.