شناسهٔ خبر: 22634850 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

برخی از بیمارستان‌های تبریز در برابر زلزله مقام نیستند

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: برخی از بیمارستان‌های قدیمی تبریز که اساسا در ابتدا برای کاربری بیمارستانی ساخته نشده‌اند، در برابر حوادث و بلایای طبیعی ایمن نیستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، تور خبری اصحاب رسانه تبریز امروز به منظور بازدید از پروژه های طرح تحول سلامت به همت دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد و طی آن خبرنگاران در جریان فعالیت مراکز بهداشتی، درمانی و پروژه های عمرانی مربوط به حوزه سلامت این شهر قرار گرفتند.

محمدحسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نشست خبری این تور رسانه‌ای با بیان این‌که تعدادی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان ایمن در برابر زلزله نیستند، اظهار داشت: برخی از بیمارستان‌های قدیمی تبریز که اساسا در ابتدا برای کاربری بیمارستانی ساخته نشده‌اند، در برابر حوادث و بلایای طبیعی ایمن نیستند. 

وی با بیان این‌که ساختمان قدیمی بیمارستان کودکان و بیمارستان علوی تبریز هیچ یک در برابر زلزله مقاوم نیستند، ادامه داد: در این میان بیمارستان‌هایی که طی سال ها اخیر به همت دانشگاه علوم پزشکی احداث شده‌اند در مقابل زلزله بسیار ایمن و مقاوم هستند.

صومی در ادامه از انعقاد قرارداد با شرکتی از کشور کره برای احداث بیمارستان ۷۲۳ تختخوابی تبریز خبر داد و گفت: برای احداث این بیمارستان ۷۲۳ ۲۰۴ میلیون یورو از محل فاینانس تامین شده که طبق این توافق صورت گرفته ۸۰ درصد کره‌ای‌ها و ۱۵درصد دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این پروژه سهیم است.

وی با بیان این‍که بیمارستان ۷۲۳ تختخوابی جایگزین بیمارستانهای شهید مدنی و شهدا خواهند شد، اذعان کرد: در طرح تحول نظام سلامت قرار بود که ۱۱۳ تخت ICU تهیه شود که به جای آن ۲۵۰ تخت خریداری و تهیه شده است، ضمن این‌که در تجهیز اورژانس‌های بخش‌های درمانی به دستگاه‌های MRI و سی تی اسکن نیز طی دو سال گذشته اقدام قابل توجهی صورت گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان این‌که این مرکز در بخش آموزش و پژوهش و همچنین المپیادهای ورزشی و علمی رتبه های برتر کشوری را از آن خود کرده است، افزود:  مشکلات و چالش‌های متعددی در نظام بهداشت و درمان کشور وجود دارد که شاید سال‌ها زمان برای رسیدن به استانداردهای بین المللی نیاز است.

صومی در ادامه با اشاره به مشارکت گسترده خیرین در طرح های عمران و تجهیز مراکز درمانی استان اظهار داشت: حدود یک چهارم اعتبارات عمرانی تأمین و هزینه شده در پروژه‌های دانشگاه علوم پزشکی از سوی خیرین بوده است، ضمن این‌که 5 درصد اعتبارات صورت گرفته برای تجهیزات مراکز علمی و درمانی از سوی مراکز خیریه بود.