شناسهٔ خبر: 22608563 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اعتراف وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: بشار اسد کار داعش را یکسره کرده است

تهران – ایرنا –شبکه خبری المیادین دوشنبه شب گزارش کرد: «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسرائیل گفته است که بشار اسد رئیس جمهوری سوری جنگ علیه داعش را خاتمه داده و خاورمیانه شاهد تغییرات اساسی است پس ما نیازمند هستیم بودجه نظامی خود را یک میلیارد دلار افزایش دهیم.

صاحب‌خبر -

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از سخنانش اعتراف کرد: بشار اسد امروز کنترل 90 درصد از مناطق مسکونی سوریه را به دست گرفته و جنگ علیه (گروه تروریستی) داعش را یکسره کرده است.
لیبرمن افزود: بشار اسد چندین سپاه و گردان نظامی را تشکیل داده و سیستم های دفاع هوایی راه اندازی کرده است، موضوعی که ما به آن کاملا توجه داریم.
وی در بخش دیگری از اعتراف خود اضافه کرد: ارتش سوریه آموزش های نظامی و توان خود را افزایش داده و تلاش می کند تا به ما بفهماند آمادگی دارد.
لیبرمن در بخش دیگری از سخنانش مدعی شد: سوری ها سلاح کارآمد «سامانه دفاعی اس آی 22» را در اختیار دارند، اما استفاده از آن را نمی دانند.
این سخنان لیبرمن درحالی بیان می شود که ارتش سوریه و نیروهای همپیمان آن، شهر البوکمال آخرین پایگاه مهم گروه تروریستی تکفیری داعش در شرق سوریه را با وجود حمایت آمریکا و همپیمانانش از آن آزاد کرده اند.
ارتش سوریه و نیروهای مقاومت روز شنبه بر بیشتر بخش های شهر البوکمال، آخرین پایگاه بزرگ داعش در شرق سوریه مسلط شده بودند.
این شهر مرزی در مجاورت شهر القائم عراق تنها پایگاه بزرگ داعش در شرق سوریه قرار دارد.
عملیات ارتش سوریه و نیروهای مقاومت برای تسلط بر شهر البوکمال در چارچوب عملیات 'والفجر3' و با هدف پاکسازی تمام مناطق شرقی سوریه از گروه تروریستی تکفیری داعش انجام شد.
شبس**9363*1488*
مترجم: محمد تدو*انتشار دهنده: بهمن بامداد**

انتهای پیام /*