به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید حسن هاشمی با بیان اینکه کادر درمانی بیمارستان ها پیگیر اقدامات درمانی این مصدومین هستند، افزود: مصدومین بستری شده، از اقدامات درمانی صورت گرفته رضایت دارند اما نگران وضعیت مناطق زلزله زده و خویشاوندان خود در آن مناطق هستند.
وی با اشاره به اینکه برخی از مصدومین چندین عمل جراحی نیاز دارند، گفت: در زمان مقرر این جراحی ها انجام خواهد شد و برای دوره نقاهت به کرمانشاه منتقل می شوند.
وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه برای تمامی همراهان مصدومین زلزله، مهمانسرا و همراه سرا در نظر گرفته شده است، افزود: تمامی هزینه ها رایگان بوده و وزارت بهداشت با کمال افتخار در خدمت این عزیزان است.
وی با اشاره به حضور فعال و بی نظیر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این مدت، افزود: تا پایان سال، هر یک از دانشگاه های علوم پزشکی مامور رسیدگی به مصدومین ترخیص شده از بیمارستان ها هستند و مصدومان پس از ترخیص از بیمارستان رها نخواهند شد.
وزیر بهداشت تصریح کرد: در عین حال سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کمک خواهند کرد و با این دانشگاه همکاری های لازم به منظور ساماندهی کامل مصدومین زلزله زده را خواهند داشت.
وی با اشاره به این که رسیدگی به همه مصدومین بستری شده در بیمارستان های البرز، شیراز و همدان همانند بیمارستان های تهران است، افزود: دانشگاه های علوم پزشکی و بیمارستان های تابعه نیز موظف هستند که پیگیر درمان کامل مصدومین زلزله زده نیز باشند چرا که نباید این مصدومین احساس کنند رها می شوند.
هاشمی در ادامه با تاکید بر اینکه دغدغه زلزله زدگان در حوزه بهداشت و درمان نسبت به سایر حوزه ها کمتر است، گفت: مشکلات دیگر این مصدومین و زلزله زدگان در حال برطرف شدن است.
وزیر بهداشت با اشاره به اقدامات درمانی صورت گرفته از سوی اورژانس کشور در همان ساعات ابتدایی زلزله، گفت: به دلیل آسیب برخی از بیمارستان ها در اثر زلزله، بیمارستان های صحرایی ایجاد کردیم و مردم احساس شان بر این است که وزارت بهداشت و اورژانس آنچه را که در توان داشته انجام داده است.
هاشمی افزود: تا دو هفته آینده در کرمانشاه نیز تمام مصدومین مرخص خواهند شد و مراقبت های روزانه و پیگیری درمان آنها همانند سایر بیمارستان ها انجام خواهد شد.
وزیر بهداشت در خصوص اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی مورد نیاز گفت: کلیه تحهیزات پزشکی و دارو ارسال شده و بخشی از این اقلام اهدایی از سوی دانشکاه های علوم پزشکی، بدون استفاده از اعتبارات دولتی بوده است و به همت کادر درمانی اعم از پزشک و پرستار بخشی از نیازهای دارویی و تجهیزات پزشکی تامین شد و در حال حاضر براساس اعلام استاندار که مسئول اصلی ستاد بحران است، هیچ کمبودی از نظر تجهیزات، دارو و خون وجود ندارد.