به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی سلیمی در سخنانی با اشاره به وقوع زمین لرزه در کرمانشاه گفت: بیشترین مشکل را در شهر ثلاث باباجانی، قصر شیرین، دالاهو و سرپل ذهاب داریم که روستاها تخریب بیشتری دارند.
وی با بیان اینکه اسکان اضطراری را در سه شهر سرپل ذهاب، جوانرود و قصر شیرین شروع کرده ایم و کار امداد ر رسانی انجام می شود، تصریح کرد: تعدادی از مصدومان شهر ثلاث باباجانی به بیمارستان کرمانشاه منتقل شده اند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه استان های معین از جمله کردستان، لرستان و مرکزی وارد کار شده اند، افزود: سگ های جستجوگر اعزام شده اند و تیم های مدیریت بحران کردستان در شهر ثلاث و جوانرود، تیم های لرستان در قصر شیرین و تیم های استان مرکزی در دالاهو مستقر شده و امداد رسانی می کنند.