شناسهٔ خبر: 2229804 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

کری:وارد مرحله حساس مذاکرات شده‌ایم

صاحب‌خبر -
این مقام آمریکایی تصریح کرد: برخی از تصمیمات کلیدی بر سر میزمذاکره در پایتخت اتریش گرفته نمی‌شود بلکه توسط مقامات سیاسی کشورها در پایتخت‌هایشان اتخاذ می‌شود. این تصمیمات معمولا تا آخرین ساعات مذاکرات گرفته نمی‌شود.
وزیر امور خارجه آمریکا گفت: در حال ورود به مرحله‌ای حساس در مذاکرات مربوط به برنامه هسته‌ای ایران هستیم.

به گزارش ایسنا به نقل از شینهوا، جان کری وزیر امور خارجه آمریکا که قرار است در آستانه برگزاری دور جدید مذاکرات ایران و گروه 1+5 به اروپا سفر کند روز دوشنبه در واشنگتن پیش از سفرش به لندن، گفت: واضح است که ما در حال ورود به مرحله‌ای حساس در مذاکرات مربوط به برنامه هسته‌ای ایران هستیم.

وی افزود: و من در مرحله مناسب به وین خواهم رفت.

یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا نیز ضمن تأیید سفر جان کری به وین طی هفته جاری گفت که هنوز تصمیمی درباره زمان این سفر اتخاذ نشده است.

همچنین یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا که خواست نامش فاش نشود روز دوشنبه اظهار امیدواری کرد که مذاکرات هسته‌ای طی هفته جاری به نتیجه برسد.

این مقام ارشد آمریکایی تصریح کرد: ما در این مذاکرات در یک مقطع بسیار سخت قرار داریم. ما معتقدیم که تصمیمات سخت فقط در پایان گرفته خواهد شد.

وی افزود: دستیابی به توافق جامع هسته‌ای با ایران تا پایان ضرب‌الاجل 24 نوامبر سخت اما ممکن خواهد بود.

این مقام آمریکایی تصریح کرد: برخی از تصمیمات کلیدی بر سر میزمذاکره در پایتخت اتریش گرفته نمی‌شود بلکه توسط مقامات سیاسی کشورها در پایتخت‌هایشان اتخاذ می‌شود. این تصمیمات معمولا تا آخرین ساعات مذاکرات گرفته نمی‌شود.

مذاکره کنندگان ایران و گروه 1+5 شامل پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل بعلاوه آلمان قرار است روز سه‌شنبه (امروز) رایزنی‌های هسته‌ای خود را در پایتخت اتریش از سر گیرند. این کشورها تنها کمتر از یک هفته تا پایان ضرب‌الأجل 24 نوامبر فرصت دارند تا در خصوص محدودیت برنامه هسته‌ای ایران و چگونگی لغو تحریم‌های بین‌المللی علیه این کشور به راه‌حل نهایی دست پیدا کنند.