شناسهٔ خبر: 2155590 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

/ با ایسنا در نمایشگاه /

اظهارات جنتی در غرفه ایسنا

علی جنتی در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در مورد واگذاری امور مطبوعاتی به اهالی رسانه گفت: معتقدیم تصدی‌گری نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها کار دولت نیست و در صدد واگذاری آن به اهالی مطبوعات هستیم.

صاحب‌خبر -

علی جنتی در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در مورد واگذاری امور مطبوعاتی به اهالی رسانه گفت: معتقدیم تصدی‌گری نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها کار دولت نیست و در صدد واگذاری آن به اهالی مطبوعات هستیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار بخش رسانه ایسنا، عنوان کرد: واگذاری تصدی‌های وظایف در حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی مانند برگزاری نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها باید به خود اهالی آن واگذار شود.

وی افزود: به‌عنوان مثال معتقدیم نمایشگاه مطبوعات، کتاب، جشنواره فیلم و سینما و موسیقی، هنرهای تجسمی و ... تصدی‌گیری‌اش کار دولت نیست اما در برخی موارد بخش خصوصی نمی‌تواند عهده‌دار وظایف خود شود و به تدریج درصدد واگذاری این تصدی‌گری‌ها هستند.

علی جنتی درباره عدم اکران سینمایی «عصبانی نیستم» با وجود پروانه نمایش، گفت: قبلاً در این‌باره زیاد صحبت کرده‌ام.

وی هم‌چنین در پاسخ به سؤال دیگر ایسنا مبنی بر اینکه اظهارنظرها درباره این فیلم متفاوت از سوی مسوولان وزارت ارشاد و سخنگوی آن در طول چند هفته گذشته مطرح شده است، فقط مطرح کرد: هرچه بود سخنگوی ما گفته است.

به گزارش ایسنا، علی جنتی و حسین انتظامی معاون مطبوعاتی‌اش ساعات اولیه برپایی نمایشگاه امروز 22 آبان ماه در جریان بازدید از نمایشگاه در غرفه ایسنا حاضر شدند و عکس یادگاری گرفتند.

علی جنتی در فرصت محدودی که در اختیار داشت فقط به یک تا دو سوال ایسنا توانست پاسخ بدهد.

انتهای پیام