به گزارش ایرنا، مهرداد پولادی پس از شکست سه بر یک تیم ملی ایران مقابل بوسنی و هرزگوین و حذف از جام جهانی 2014 برزیل اظهار داشت: به دلیل مشکلاتی که داشتیم، نتوانستیم به شکل مناسبی برای حضور در این مسابقات آماده شویم.
وی ادامه داد: خوشحالم که بازی های خوبی انجام دادیم تا غرور ملی مردم ایران افزایش یابد. سرمان بالا و وجدانمان راحت است چون در مسابقات کم نگذاشتیم. امیدوارم مردم هم راضی باشند.
پولادی خاطرنشان کرد: تجربه عامل باخت ما مقابل بوسنی و هرزگوین بود. شاید اگر در شرایط عادی مقابل این تیم قرار می گرفتیم این نتیجه ثبت نمی شد.
وی افزود: در این بازی برای پیروزی به میدان رفتیم و به این دلیل در ضد حملات غافلگیر شدیم، اما در سوی دیگر میدان بوسنیایی ها با خیال راحت بازی کردند.
مدافع تیم ملی فوتبال ایران گفت: مسابقات جام جهانی برای ما هم بازی های رسمی بود و هم تدارکاتی چون پیش از حضور در رقابت ها نتوانستیم بازی های تدارکاتی خوبی برگزار کنیم.
ورزشی (3) ** 2024**1379
جام جهانی 2014؛
پولادی: وجدانمان راحت است
سالوادور- برزیل - ایرنا - مدافع تیم ملی فوتبال ایران گفت: با وجود حذف از جام جهانی وجدانمان راحت است چون در این رقابت ها چیزی کم نگذاشتیم.
صاحبخبر -