شناسهٔ خبر: 20072249 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه آفتاب یزد | لینک خبر

مخالفت‌ها با FATF مانند مخالفت با برجام، بیشتر سیاسی است

صاحب‌خبر - علی مطهری نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در ارتباط با اقدامات مورد درخواست گروه ویژه اقدام مالی ( FATF) اظهار کرد: نگرانی برخی افراد که بسیاری از آن‌ها دلسوز انقلاب هستند درباره اقدامات مورد درخواست گروه ویژه اقدام مالی (FATF) درخصوص مبارزه با پول شویی و تامین مالی تروریسم قابل تقدیر است ولی این موضوع جای نگرانی نیست.
وی افزود: در چند سالی که تحت فشار تحریم‌های بانکی و مالی بودیم از نظام بین‌الملل بانکی خارج شده بودیم و اکنون پس از رفع تحریم‌ها که می‌خواهیم وارد این نظام شویم این دو مقوله یعنی اقدام دولت‌ها درباره مبارزه با پول شویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم وارد نظام بانکی دنیا شده و برای آنکه روابط بانکی ما با دنیا به حالت طبیعی برگردد باید اقداماتی را انجام دهیم. نماینده مردم تهران در مجلس یادآور شد: نگرانی مخالفان ما بیشتر از این ناحیه است که وظیفه ما در دفاع از نهضت‌های آزادی بخش جهان دچار اختلال شود در حالی که این نگرانی جایی ندارد.
مطهری هم‌چنین گفت: نامه‌ای که وزیر اقتصاد برای گروه ویژه اقدام مالی فرستاده است شرط انطباق اقدامات ایران با قانون اساسی را دارد که در قانون اساسی نیز حمایت از نهضت‌های آزادی بخش آمده است. به گزارش ایسنا، نائب رئیس مجلس در پایان تصریح کرد: به هر حال به نظر می‌رسد مخالفت‌ها مانند مخالفت با برجام بیشتر سیاسی است.